AcasăNews1.000 de euro ca sa dormi in patul „macelarului de la Perla”

1.000 de euro ca sa dormi in patul „macelarului de la Perla”

Ramas singur pe lume – cu mama in pamant si cu tatal in puscarie – fiul lui Gheorghe Vladan, „macelarul de la Perla”, incearca sa inchirieze casa parinteasca, pentru a-si asigura un venit lunar stabil.

Solutie. Bogdan Vladan cauta chiriasi pentru locuinta din Sectorul 4, pentru a avea cu ce sa-si plateasca studiile si pentru a face rost de bani de buzunar

„Proprietar, ofer spre inchiriere vila in zona Parcului Carol, cu trei camere + living, doua bai si curte interioara. Suprafata: 200 mp. Casa este dotata cu aer conditionat, centrala termica si termopane. Pret: 1.000 euro/luna” – asa suna anuntul postat de Bogdan Vladan pe un site de specialitate.

Oferta. Locuinta de pe Str. Olimpului poate fi inchiriata in schimbul unei sume consistente

Contactat ieri de reporterii „National”, care s-au aratat interesati de locuinta, fiul asasinului de la Perla a declarat ca, desi cauta un chirias de mai bine de o luna, anuntul inca este valabil. „Momentan nu sunt acasa, pentru a va arata apartamentul, fiindca sunt plecat la un gratar, in afara Bucurestiului.

Sustinere. Gheorghe Vladan este vizitat saptamanal de fiul sau, care ii duce pachet la vorbitor

Apartamentul este situat la parter, iar la etajul I locuieste un domn care lucreaza la o firma de constructii si este mai tot timpul plecat, deci nu va deranjeaza nimeni.

Oferta. Locuinta de pe Str. Olimpului poate fi închiriata in schimbul unei sume consistente

Sunt chiar proprietarul, nu sunt intermediar. Daca ne intelegem, poate mai las la pret, o suta-doua de euro”, a mentionat proprietarul locuintei de pe Str. Olimpului.

Apartamentul este mobilat şi utilat complet
author avatar
Narcis Voica
385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger