AcasăNewsDr. Serban Bradisteanu, despre starea lui Adrian Nastase: Exista riscul sa faca...

Dr. Serban Bradisteanu, despre starea lui Adrian Nastase: Exista riscul sa faca infarct. Este in tratament psihiatric

Medicul Serban Bradiseanu (foto: Agerpres)

Medicul Serban Bradisteanu a declarat, joi, dupa operatia la care a fost supus Adrian Nastase, ca problemele sale cardiace si cele provocate de diabet sunt mai ingrijoratoare pentru specialisti, decat rana provocata prin impuscare. Cardiologul de la Spitalul de Urgenta Floreasca a spus ca exista riscul ca Nastase sa faca infarct.

Medicul Serban Bradiseanu (foto: Agerpres)

„A fost o operatie simpla. Problemele care se pun in continuare nu sunt ridicate de plagile produse de glont, ci de faptul ca pacientul este instabil hemodinamic, din motive coronariene ale bolii sale vechi, diabet. Incercam sa il tinem in continuare sedat, la Terapie Intenstiva, pentru a preveni reactiile care probabil sunt normale dupa asa ceva. In special afectiunea cardiaca ne ingrijoreaza acum, mai mult decat plaga care, daca nu apare o infectie, speram sa fie in regula. (…) E o plaga normala, simpla”, a explicat doctorul Serban Bradisteanu.

„De mirare ca nu s-a intamplat un infarct avand stenoze pe coronare. Speram sa stapanim si acest lucru”, a precizat Bradisteanu. Intrebat care este starea psihica a lui Adrian Nastase, medicul a raspuns: „A vorbit si este in tratament cu psihiatrii spitalului. Cel putin aparent pare echilibrat. (Face-n.r.) consiliere si tratament”. Cat priveste perioada cat Adrian Nastase va mai ramane internat, medicul a spus ca nu poate da un raspuns exact, pentru ca acest lucru varianza in functie de evolutia pacientului – pot fi 8-10 zile, sau chiar doua saptamani, a precizat dr. serban Bradisteanu.

Adrian Nastase a fost operat, in cursul acestei dimineti, dupa ce in noaptea trecuta a avut o tentativa de sinucidere. Fostul premier s-a impuscat si a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca, cu plagi in zona gatului.

author avatar
Cristina Stefan
984 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger