AcasăNewsAntonescu: Il sustin pe Ponta si i-am cerut sa nu ezite nicio...

Antonescu: Il sustin pe Ponta si i-am cerut sa nu ezite nicio secunda sub acest atac

Crin Antonescu

Crin Antonescu a declarat, marti seara, ca a discutat cu Victor Ponta despre acuzatiile de plagiat care i se aduc sefului Executivului. Liderul PNL a declarat ca il sustine in continuare pe partenerul sau de la conducerea USL.

Crin Antonescu

Antonescu a declarat, intr-o conferinta de presa, ca in cadrul discutiei avute cu Ponta l-a sfatuit pe acesta din urma sa nu „ezite in fata presiunii”. „Nu am nimic de adaugat la explicatiile pe care domnul Ponta le-a dat, il sustin in continuare, chiar in discutia pe care am avut-o i-am cerut sa nu ezite nicio secunda sub acest atac si sub aceasta presiune, sa nu ezite nicio clipa sa isi faca parcursul politic asa cum a fost angajat in fata Parlamentului si a cetatenilor si ramane in rest sa se pronunte oameni care se pricep mai bine la aceste lucruri” , declarat liderul PNL.

Ponta a fost acuzat de plagiat, revista Nature publicand un material in care sustine ca, potrivit unor documente primite de la o persoana anonima, s-ar fi ajuns la concluzia ca mai mult de jumatate din teza de doctorat a sefului Guvernului ar contine texte copiate. Premierul a declarat ca va renunta la titlul de doctor daca se va stabili, de catre comisia de specialitate de la Ministerul Educatiei, ca a gresit trecand la sfarsitul tezei de doctorat, la bibliografie, autorii din care a citat, si nu in subsolul paginii.

 

132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger