AcasăNewsO prostituata romanca executata in plina strada in Elvetia

O prostituata romanca executata in plina strada in Elvetia

O prostituata de origine romana, care lucra la un salon de masaj, a fost impuscata in cap, in plina strada. Executia s-a petrecut marti noapte in Elvetia.

O prostituata romanca, in varsta de 25 de ani, ce lucra la un salon de masaj, a fost impuscata mortal, marti seara, in plina strada, in orasul Payerne, din sud-vestul Elvetiei.

„Am auzit tipete, am iesit pe balcon sa vad de se intampla”, a povestit, pentru cotidianul 24Heures, preluat de Realitatea Tv, o tanara in varsta de 15 ani, care locuia in apropierea locului unde s-a intamplat tragedia. Potrivit acesteia, un barbat care tinea in mana stanga o arma de foc, tara de par o femeie pe strada Guilermaux, in jurul orei locale 23.00, 24.00 ora Romaniei.

„Se zbatea, urla, striga dupa ajutor incercand sa il faca sa lase arma jos. Dintr-o data i-a pus pistolul pe frunte si a tras”, povesteste tanara, explicand ca acesta a mai apasat pe tragaci de doua ori.

Incidentul este confirmat si de catre un comerciant care a declarat ca intre primul foc si celalalte doua au trecut cateva zeci de secunde.

„Am vazut o forma pe strada. Am inteles imedicat ce se intamplase (…). Fata zacea lungita, aproape goala cu bratele incrucisate”, a povestit acesta.

Potrivit patronului unui salon vecin, agresorul o considera pe victima „prietena lui”. „O mai amenintase, motiv pentru care ea plecase pentru doua-trei saptamani la Tessin, dupa care s-a intors in urma cu cateva zile”, a povestit el.

Politistii au demarat o ancheta, retinand si un suspect.

author avatar
Ionut Zgimbau
637 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger