AcasăNewsLiberalii il cauta la adeziune pe Ungureanu

Liberalii il cauta la adeziune pe Ungureanu

Liberalii nu-i recunosc lui Razvan Ungureanu calitatea de membru al PNL

Pe Relu Fenechiu nu-l impresioneaza intentia lui Razvan Ungureanu de a demisiona din PNL, in schimb moare de curiozitate sa vada adeziunea respectivului.

Liberalii nu-i recunosc lui Razvan Ungureanu calitatea de membru al PNL

Ca sa poti pleca dintr-un partid, trebuie mai intai sa te fi inscris in el. Respectiv sa existe undeva o cerere de inscriere (adeziune), document care in cazul lui Razvan Ungureanu lipseste cu desavarsire, sustin in cor liberalii.

”Mi-as dori foarte mult sa vad adeziunea domnului Ungureanu, ar fi o chestie interesanta. Sa vedem cum e adeziunea, unde e adeziunea asta!”, insista Fenechiu, care evident nu crede ca ar fi coleg de partid cu fostul premier. Un fost premier despre care tot Fenechiu spune ca ”nu e chiar nimeni”, chiar daca nu a confirmat ca om politic. Ca sa dreaga un pic busoiucul, Fenechiu adauga: ”Ungureanu este un tip care are un nivel de cultura ridicat si un diplomat rasat”.

author avatar
Simona Badulescu
344 afisari

2 COMENTARII

  1. MRU a ramas la nivelul de utecist de frunte,strigator de lozinci,carierist,care se vedea deja presedinte de tara.De ce nu se reintoarce in mediul academic,fiindca in politica nu are nicio sansa.?

  2. sigur ca nu are nici o sansa .gibonii trebuie sa fie condusi de unul dupa chipul si asemanarea lor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger