AcasăSPORTRio Ferdinand a innebunit la auzul stirii ca nu va merge la...

Rio Ferdinand a innebunit la auzul stirii ca nu va merge la EURO

Fundasul lui Manchester United si-a iesit din minti in momentul in care a aflat ca nu a fost convocat pentru EURO. In locul lui va participa un cvasi-debutant.

Rio Ferdinand si-a iesit din minti in momentul in care a aflat ca nu va participa la EURO, antrenorul Angliei alegandu-l pe un cvasi-debutant in detrimentul sau. Acesta, cu 81 de selectii la nationala Angliei, nu intelege motivul pentru care, dupa accidentarea lui Gary Cahill, Roy Hodgson l-a ales pe Martin Kelly, desi fotbalistul are doar doua minute jucate pentru nationala.

„Lampard, Terry, Barry, Gerrard… toti au trecut de o anumita varsta, dar merg la turneul final. De ce e Rio diferit? E dizgratios sa tratezi in acest fel un jucator de nivelul lui. Din punctul meu aici e o totala lipsa de respect din partea lui Hodgson si a Federatiei”, a declarat Jamie Moralee, reprezentantul lui Ferdinand, citat de Daily Mail

Raspunsul Federatiei engleze de fotbal nu a intarziat sa apara, aceasta postand un mesaj pe contul de Twitter: „Ce motive???!!!”.

author avatar
Ionut Zgimbau
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger