AcasăJustin Bieber a lesinat dupa ce s-a lovit cu capul de un...

Justin Bieber a lesinat dupa ce s-a lovit cu capul de un perete de sticla – VIDEO

Justin Bieber le-a dat mari emotii fanilor. Cantaretul a lesinat dupa ce s-a lovit cu capul de un perete de sticla, in timpul unui concert la Paris. Din fericire, si-a revenit repede, iar medicii spun ca nu are nimic grav.

Justin Bieber nu va uita prea curand concertul de joi, din capitala Frantei. Cantaretul a lesinat dupa ce s-a lovit cu capul de un perete de sticla aflat in culise. totul s-a intamplat la scurt timp dupa ce cantaretul a iesit de pe scena. Potrivit TMZ, Bieber a aparut din nou in fata fanilor, la scurt timp de la incident, desi se simtea destul de ametit.

Dupa terminarea piesei, ajuns din nou in spatele scenei, Bieber si-a pierdut cunostinta pentru o foarte scurta perioada. Medicii care i-au acordat primele ingrijiri au spus ca are o contuzie minora si ca nu e vorba de nimic grav. L-au sfatuit, totusi, pe interpretul hit-ului „Babe” sa o lase mai usor cu munca macar cateva ore.

Semn ca se simte bine, iar admiratorii nu au de ce sa-si faca griji, Justin Bieber a postat un anunt pe o retea de socializare. ” Toate bune. Doar ca trebuie sa stau linistit”, le-a transmis Bieber fanilor.

Din pacate pentru solistul in varsta de 18 ani, nu e prima oara cand pateste asta. In urma cu doi ani, Bieber, purtator de freza in ochi la vremea respectiva, s-a lovit cu capul de geamul unei usi rotative. Cu imaginea sifonata, dar si cu ceva urme pe frunte, Justin Bieber a avut puterea sa faca haz de necaz, lucru usor de observat din imaginile urmatoare.

[youtube]Ku7y36w32lI[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
1.873 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger