AcasăNewsPlimbari gratuite cu vaporasul pe Herastrau, in perioada 1 – 5 iunie

Plimbari gratuite cu vaporasul pe Herastrau, in perioada 1 – 5 iunie

In perioada 1 – 5 iunie, indiferent de varsta, bucurestenii se vor putea plimba gratuit cu vaporasul pe lacul Herastrau.

In perioada 1 – 5 iunie, bucurestenii se vor putea plimba gratuit cu vaporasul pe lacul Herastrau din Capitala. „Ne gandim in primul rand la copiii care vor fi dornici sa vina in acest weekend in parc si vor prefera sa se plimbe cu vaporasele pe lac. De asemenea, le oferim posibilitatea bucurestenilor ca in zilele de Rusalii si Ziua Mediului sa se relaxeze in mijlocul naturii”, a declarat, pentru Realitatea TV, Radu Popa, directorul general al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB).

Potrivit acestuia, doritorii sunt asteptati, incepand de vineri ora 10.00, la Debarcaderul Central (intrarea Pavilion H), unde vor fi disponibile navele Bucur, Baneasa, Otopeni, Dambovita si Aurora, cu o capacitate totala de 430 de locuri. Totodata ALPAB, pune la dispozitia bucurestenilor si 36 de hidrobiciclete si 50 de barci cu rame, ce pot fi inchiriate contra unor sume cuprinse intre 5 lei/ora pentru barcile cu rame si hidrobicicletele cu doua locuri, respectiv 15 lei/ora pentru hidrobicicletele cu patru locuri.

author avatar
Ionut Zgimbau
649 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger