AcasăOldMANDINGA, mesaj pentru fani dupa rezultatul din finala EUROVISION 2012 - VIDEO...

MANDINGA, mesaj pentru fani dupa rezultatul din finala EUROVISION 2012 – VIDEO

Mandinga, pe scena in finala Eurovision 2012 (foto: Facebook)

Trupa Mandinga, reprezentanta Romaniei la EUROVISION 2012 a terminat finala de la Baku pe locul 12, cu 71 de puncte. Dupa aflarea rezultatelor concursului, Elena si colegii ei de trupa le-au transmis un mesaj fanilor, multumindu-le pentru sprijin si pentru voturi.

Mandinga, pe scena in finala Eurovision 2012 (foto: Facebook)

„Thank you all for your votes and all of your support! Baku was a very good experience for us. Mandinga loves you! / Va multumim tuturor pentru voturi si pentru sprijin. Timpul petrecut la Baku a fost o experienta placuta pentru noi. Mandinga va iubeste!„, au scris artistii pe contul de Facebook al formatiei.

EUROVISION 2012: Suedia a castigat finala. Afla locul ocupat de Mandinga! – VIDEO

Sambata seara, in finala de la Baku, Azerbaidjan, Elena si baietii din Mandinga au urcat pe scena Crystal Hall, in fata a 25.000 de spectatori, avand numarul 14 in concurs, din cele 26 de tari care luptau pentru marele premiu. Romanii au cantat si au dansat pe ritmurile piesei „Zaleilah„, compozitia lui Costi Ionita, momentul lor fiind aplaudat de publicul din sala. La finele serii, Mandinga a terminat concursul castigat de Loreen, din Suedia, abia pe locul 12, cu 71 de puncte.

[youtube]K3ruy639kTQ[/youtube]

Romania a primit la EUROVISION 2012 punctaj maxim, 12, de la Republica Moldova, 10 puncte din partea Spaniei si cate 7 puncte de la Italia si Grecia. De asemenea, Mandinga a primit 6 puncte din partea Israelului si a Azerbaidjanului, 5 puncte de la Irlanda, cate 4 puncte de la Portugalia si Turcia, cate 3 puncte de la Belgia si Cipru, Franta – doua puncte, si cate un punct de la Danemarca si Rusia.

Anul trecut, reprezentanta Romaniei la EUROVISION, trupa Hotel FM, s-a clasat, cu piesa „Change”, pe locul al 17-lea in finala din Germania. Cele mai bune performante ale Romaniei la acest concurs au fost: de doua ori locul al treilea (Luminita Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling si Ovi – Oslo, 2010) si o data locul al patrulea (Mihai Traistariu – Atena, 2006).

author avatar
Cristina Stefan
1.622 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger