AcasăSPORTMECI BUTE-FROCH: Lucian Bute, favorit la casele de pariuri - VIDEO ...

MECI BUTE-FROCH: Lucian Bute, favorit la casele de pariuri – VIDEO

Carl Froch e negru de suparare dupa ce a aflat ca, la doar cateva ore distanta de marea confruntare cu Lucian Bute, la el acasa, in Marea Britanie, romanul e favoritul caselor de pariuri.

Miza uriasa, sambata seara, in cazul meciului de box Lucian Bute-Carl Froch, ce va avea loc pe Capital FM Arena, din Nottingham. Lucian Bute, care a castigat toate cele 30 de meciuri din cariera de profesionist, 24 dintre ele prin KO (knock-out-n.r), e considerat favoritul caselor de pariuri, in defavoarea britanicului Carl Froch, care a castigat doar 28 din cele 30 de confruntari avute la profesionisti.

Vestea ca, la bursa pariurilor, romanul in varsta de 32 de ani e cotat drept favorit, multi mizand pe un succes prin KO din partea lui Lucian Bute, l-a facut pe Carl Froch sa aiba o rabufnire: „Casele de pariuri nu stiu (…) tot. Aceleasi case nu mi-au dat nicio sansa in fata lui Arthur Abraham – si cu asta am spus tot” , a declarat Froch, (referindu-se la meciul castigat cu unanimitate de punte in fata lui Abraham, confruntare ce i-a adus britanicului centura IBF la categoria mijlocie-n.r), potrivit Daily Star.

MECI BUTE -FROCH: LUCIAN BUTE, incurajat de romani la Nottingham: “Bute, campionul!” -VIDEO

Meciul BUTE-FROCH: Mai sunt doar cateva ore pana la cantarul oficial!

Fanii il sustin la meci pe Bute fara sa aiba voie sa fluture steagul Romaniei!

LUCIAN BUTE a trecut de cantarul oficial! -VIDEO

BUTE, inainte de marele meci: “Sunt mai bun, mai puternic si mai rapid decat Froch!” – VIDEO

Marea confruntare din ring dintre boxerii Lucian Bute-Carl Froch are los sambata seara, la Capital FM Arena, din Nottingham. Romanul Bute isi pune in joc pentru a zecea oara titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF.

[youtube]ZlRMEbP4LJ0[/youtube]

1.263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger