AcasăNewsO adolescenta a murit, lovita pe trecerea de pietoni de un politist...

O adolescenta a murit, lovita pe trecerea de pietoni de un politist baut

O fata in varsta de 17 ani a murit dupa ce a fost lovita, joi seara, pe o trecere de pietoni, in Nasaud, de un politist care s-a urcat baut la volan. Dupa comiterea accidentului, agentul a fugit de la locul faptei.

(foto: infomm.ro)

Adolescenta traversa pe trecerea de pietoni o strada din Nasaud, joi, in jurul orelor 22, cand a fost lovita puternic de masina condusa de un agent de politie. In ciuda eforturilor medicilor de la Spitalul din Nasaud, fata nu a mai putut fi salvata, potrivit RealitateaTV.

Dupa ce a comis accidentul, politistul a fugit de la locul faptei. „Fata a fost accidentata mortal de un agent de politie din Nasaud, in varsta de 26 de ani, care era baut si care a parasit locul accidentului imediat. Barbatul a fost gasit la scurt timp, iar ulterior si-a inaintat demisia. Cel mai probabil, in cursul zilei de vineri va fi emis mandat de arestare preventiva pe numele lui”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, Antonela Gorgan.

335 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger