AcasăSPORTSteaua- Dinamo 3-2 Stoichita: Nu stiu daca raman. Pana duminica voi fi...

Steaua- Dinamo 3-2 Stoichita: Nu stiu daca raman. Pana duminica voi fi la Steaua -VIDEO

Steaua- Dinamo 3-2. Antrenorul Stelei, Mihai Stoichita, s-a declarat multumit de jocul echipei sale, care a invins, joi seara, echipa din Stefan cel Mare, in derby-ul etapei 33. Tehnicianul spune ca nu stie daca va ramane in Ghencea dupa ce ii va expira contractul, saptamana viitoare.

„Este o victorie, dar amaraciunea vine din alta parte: meciul ala cu Vasluiul pe care nu pot sa-l uit. Dar asta este viata. Vreau sa-i felicit si pe dinamovisti, care au jucat foarte bine in seara asta. Si publicul a fost extraordinar”, a spus Mihai Stoichita, dupa meciul castigat de echipa sa, Steaua, in fata eternei rivale, Dinamo Bucuresti, pe National Arena, in fata a circa 50.000 de suporteri.

Stoichita a dat de inteles ca nu stie daca va mai ramane la Steaua. „Saptamana viitoare imi expira contractul. Pana duminica voi fi la Steaua. Multumesc pentru oportunitatea care mi s-a dat. Nu vorbesc de ce va fi mai departe, e o treaba care e hotarata de altii, nu de mine”, a declarat tehnicianul stelist, dupa meciul Steaua-Dinamo, la Digi Sport.

Steaua a invins Dinamo, joi seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-2 (1-1), in derbiul Ligii I, disputat in etapa a XXXIII-a si pastreaza sanse la castigarea titlului de campioana a Romaniei.

[youtube]UotlzhRT5bA[/youtube]

203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger