AcasăElisabetta Canalis, impuscata si aruncata in Mediterana

Elisabetta Canalis, impuscata si aruncata in Mediterana

Elisabetta Canalis, fosta iubita a actorului George Clooney, a avut parte de un sfarsit tragic in mainile actorului Sacha Baron Cohen.

Elisabetta se uita curioasa in slipul lui Sacha

In urma cu doua zile, Elisabetta Canalis, fosta iubita a lui George Clooney, a fost invitata sa petreca niste ore de vis pe un iaht de lux, ancorat in fata Hotelului Du Cap Eden Roc din Cannes. Partener de distractie i-a fost Sacha Baron Cohen, echipat, cel putin in partea de sus, intr-un costum de inspiratie militara.

Enervat ca a fost dispretuit, britanicul scoate arma

Ceea ce parea o “intalnire” cu potential amoros s-a transformat curand intr-o tragedie. Totul a inceput in clipa in care actorul s-a gandit sa ii arate Elisabettei cat de dotat este. Dupa o privire aruncata in slipul lui Cohen, Canalis a concluzionat: “Nesatisfacator”. Un fel de “Vitali o are mica”, vorba reclamei.

Trupul Elisabettei este varat intr-un sac si aruncat in mare

Enervat, Sacha a scos iute arma, a executat-o pe italianca si a aruncat-o peste bord. Pentru linistirea fanilor Elisabettei, aceasta nu a fost sacrificata de-adevaratelea, ci a jucat de bunavoie rolul femeii asasinate pentru a-l ajuta pe Cohen sa isi promoveze filmul “Dictatorul”.

author avatar
Alina Creanga
1.792 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger