AcasăUite ce dragalasa e fetita lui Bruce Willis!

Uite ce dragalasa e fetita lui Bruce Willis!

(foto: captura Daily Mail)

Bruce Willis e topit dupa fetita lui. La mai bine de o luna de cand a devenit tata pentru a patra oara, actorul o arata lumii intregi pe Mabel, dar nu oricum, ci prin intermediul unui portret de familie de-a dreptul cuceritor!

(foto: captura Daily Mail)

Bruce Willis e un tatic mandru si foarte fericit. Actorul in varsta de 57 de ani, renumit pentru rolurile din filme cu batai si impuscaturi si-a schimbat radical figura de dur cu cea de parinte cucerit iremediabil de micuta pe care o saruta pe frunte!

Fotografia in care Bruce Willis isi tine in brate fetita in varsta de aproape o luna si jumatate a fost postata de sotia starului, Emma, pe o cunoscuta retea de socializare, potrivit Daily Mail. Parintii o arata lumii in premiera pe micuta Mabel Ray, primul copil al familiei pe care Willis si Emma Heming au intemeiat-o, oficial, in urma cu trei ani.

Actorul din „Die Hard/Greu de ucis” mai are trei fete cu fosta sotie, Demi Moore – Rumer (23 de ani), Scout (20 de ani) si Tallulah Belle (18 ani).

author avatar
Cristina Stefan
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger