AcasăSPORTFotbalistul David Beckham a primit un cadou special de ziua lui!

Fotbalistul David Beckham a primit un cadou special de ziua lui!

(foto: b24fun.ro)

David Beckham e un barbat norocos. Are o cariera de succes, milioane de fani, dar si o familie care il iubeste si il rasfata mai ceva ca pe un rege. Sotia sa, Victoria, i-a oferit un cadou pe placul sau – un tricou cu autograf al celebrului baschetbalist Magic Johnson.

(foto: b24fun.ro)

La doar o zi dupa ce David Beckham a sarbatorit implinirea celor 37 de de ani,  fanii au aflat ce cadouri a primit indragitul sportiv.

Fotbalistul a fost de-a dreptul rasfatat de familia sa, dupa cum a dat de inteles chiar Beckham pe contul sau de pe o populara retea de socializare. David a primit „cel mai frumos cadou” posibil, de la sotia lui, Victoria. Suporter impatimit al echipei de baschet LA Lakers, David si-a adaugat la colectie un tricou al lui Earvin „Magic” Johnson, cu autograful legendarului sportiv.

Insa nu doar Victoria a facut tot ce se poate pentru ca David Beckham sa se simta un adevarat rege de ziua lui, ci si cei trei baieti Brooklyn (13 ani), Romeo (9 ani) si Cruz (7 ani), care i-au gatit fotbalistului o omleta cu totul speciala!

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger