AcasăSPORTHanescu joaca finala la Nisa

Hanescu joaca finala la Nisa

Tenismanul Victor Hanescu s-a calificat, ieri, in finala turneului de la Nisa, dupa ce l-a invins, cu scorul de 6-3, 6-3, pe ucraineanul Alexandr Dolgopolov.

Victor Hanescu va disputa, astfel, a cincea finala a unui turneu ATP din cariera (prima in acest an), dupa cele jucate la Bucuresti (2007), Gstaad (2008), Stuttgart (2009) si Casablanca (2010).

Goga – netransferabil in Liga 1

Finantatorul Timisoarei afirma ca Gigi Becali nu are bani sa-l cumpere pe fotbalist: „Domnul Becali nu a vorbit cu mine despre Goga. Oricum, Dorin este cel mai bine platit jucator roman din Liga 1 si nu cred ca se incadreaza in acel plafon salarial anuntat de Becali. Cand l-am cumparat, am dat 1.500.000 de euro pe el, deci este imposibil de transferat in campionatul intern. Este un jucator peste Ciprian Marica sau Bogdan Stancu”.

Niciun roman dupa calificarile la Roland Garros

Jucatoarea Liana Ungur, ultima romanca prezenta in calificari la Roland Garros, a fost invinsa, ieri, cu scorul de 6-4, 6-0, de Yung-Jan Chan din Taiwan, ratand, astfel, accederea pe tabloul principal. Ungur va primi un cec de 8.000 de euro pentru participarea la aceasta competitie. Ceilalti doi romani prezenti in turul trei, Victor Crivoi si Elena Bogdan, au fost de asemenea eliminati, in timp ce Adrian Ungur, Marius Copil, Alexandra Cadantu, Madalina Gojnea si Raluca Ioana Olaru au pierdut in mansele anterioare.

Bosnia are lot

Selectionerul Safet Susici a anuntat, ieri, lista celor 22 de jucatori convocati pentru meciurile cu Romania (3 iunie) si Albania (7 iunie), din preliminariile Euro 2012. Cei 22 de jucatori retinuti sunt: Hasagic, Sehic si Avdukic (portari), Vranjes, Pandza, Spahic, Mravac, Mujdza, Salihovic, Besic si Subasic (fundasi), Pjanic, Rahimic, Misimovic, Lulic, Medunjanin, Stilic, Ibricic si Maletic (mijlocasi), Dzeko, Muslimovic, Ibisevic (atacanti).

Gary Neville se muta sub pamant

Fostul international englez isi va construi, in apropiere de Bolton, o casa ecologica subterana in valoare de 6 milioane de lire sterline, care va avea forma unei flori cu sase petale. Lucrarile vor incepe anul viitor, iar locuinta va ocupa o suprafata de 2.440 de metri patrati, urmand sa aiba patru dormitoare. Pe proprietate se va afla o centrala eoliana care va putea genera suficienta energie electrica pentru casa lui Neville si inca 12 vecini.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
75 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger