AcasăMONDENAngela Gheorghiu, luata pe sus de arabi

Angela Gheorghiu, luata pe sus de arabi

Gazdele s-au inghesuit sa se fotografieze alaturi de soprana Angela Gheorghiu

Oaspete de onoare al Operei Regale din Oman, soprana Angela Gheorghiu le-a impresionat pe gazde nu doar prin talent, ci si prin frumusete.

Gazdele s-au inghesuit sa se fotografieze alaturi de soprana Angela Gheorghiu

Saptamana trecuta, soprana Angela Gheorghiu a fost invitata sa sustina un concert de gala in Oman, cu prilejul inchiderii stagiunii Operei Regale din Muscat.

Angela Gheorghiu a insistat sa cante alaturi de Stefan Pop si Tiberiu Soare

La dorinta expresa a artistei, aceasta i-a avut ca parteneri de scena pe tenorul Stefan Pop, dirijorul Tiberiu Soare si membrii orchestrei filarmonice George Enescu. Cum era de asteptat, concertul, care a „mustit” de muzica romaneasca”, a fost savurat de spectatori, in majoritate notabilitati ale micului sultanat arab. Simtind parca faptul ca un astfel de eveniment muzical nu se va repeta prea curand in Oman, gazdele s-au inghesuit la propriu sa se fotografieze alaturi de Angela Gheorghiu. Inconjurata din toate partile de admiratori imbracati in costume traditionale albe, soprana a putut  fi reperata de fotografi doar pentru ca purta o superba rochie rosie.

author avatar
Alina Creanga
834 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger