AcasăNewsNicolas Sarkozy, in campanie de dezvinovatire

Nicolas Sarkozy, in campanie de dezvinovatire

Carla plange intruna pentru sotul ei

Presedintele Frantei aproape si-a abandonat platforma electorala pentru turul doi, fiind ocupat cu dezvinovatirile.

Carla plange intruna pentru sotul ei

Mai este o saptamana pana la alegerile prezidentiale decisive si Sarkozy nu mai pridideste sa se apere de „acuzatii nefondate”.

Protejatul lui Gaddafi

Gaddafi l-ar fi sponsorizat pe Sarkozy cu peste 40 de milioane de dolari

Sarkozy isi consuma mare parte din timp si energie incercand sa demonstreze ca nu este adevarat ca fostul lider libian Muammar Gaddafi i-a finantat campania din 2007. Asa sustin, cu documente, reporterii de investigatii de la  Mediapart, care scriu ca Gaddafi n-a ezitat sa investeasca in „prietenul” lui.  Ostracizatul Dominique Strauss-Kahn,  fost sef al FMI, isi arata si el coltii sustinand ca pe Sarkozy isi lucreaza „informativ” proprii colegi de partid. Sarkozy se da de ceasul mortii sustinand ca nimic nu-i adevarat.  Cand isi aduce aminte de campanie, marseaza xenofob pe un nationalism extrem: „Nu suntem superiori altora, dar suntem diferiti”, „Fara frontiere, nu exista natiune, nu exista republica, nu exista civilizatie”, sunt sloganurile cu care incearca sa fure din electoratul Marinei Le Pen.  Hollande il taxeaza drept „caricatura si mincinos”.

A-ntarcat Carla Bruni

Carla Bruni, 44 de ani, a cedat nervos. Aceasta s-a isterizat de-a dreptul ca n-o sa mai fie prima doamna inca o data si si-a intarcat fetita, pe Giulia, mai inainte de termenul hotarat.  Publicatia „Closer” sustine ca doamna e in stare de soc din cauza violentei campaniei electorale. Plange si nu doarme noaptea de grija sotului ei. Se teme chiar ca acesta ar putea muri de epuizare!  Iar daca nu, „ce ar putea deveni el dupa ce a fost presedinte al Frantei? Ministru sau primar? In niciun caz”, se lamenteaza Carla. „Calugar”, a zis Sarkozy, intrebat fiind ce se va face daca nu va castiga.

author avatar
Adina Mutar
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger