AcasăNewsGigi Becali si-a depus candidatura la Capitala: Vreau sa carmuiesc ca Sf....

Gigi Becali si-a depus candidatura la Capitala: Vreau sa carmuiesc ca Sf. Vasile cel Mare, cel mai mare primar din istoria omenirii

Gigi Becali si-a depus, marti dupa-amiaza, candidatura la Primaria Bucuresti. El le-a spus jurnalistilor ca modelul sau este „Sfantul Vasile cel Mare, cel mai mare primar din istoria omenirii”.

„Daca ai sanatate, educatie si pe Dumnezeu in tine toate o sa mearga bine”, a declarat Gigi Becali, la iesirea din cladirea Biroului Municipal Bucuresti. „Nu ma intereseaza sa iau nici cinci bani din Primaria Capitalei, ci sa carmuiesc exact ca Sfantul Vasile cel Mare, care a fost cel mai mare primar din istoria omenirii. Asta vreau sa fiu eu – cel mai mare primar din timpurile noastre din lume, nu doar din Romania”, a continuat Gigi Becali.

Intrebat daca are de transmis un mesaj contracandidatilor sai, Becali a raspuns: „Nu transmit niciun mesaj nimanui. Nu am nimic nici cu Oprescu, nici cu Prigoana si nici cu Columbeanu. Eu transmit mesaje oamenilor care vor sa aleaga”. Cat despre sansele sale in cursa pentru fotoliul de primar general al Bucurestilor, Gigi Becali a spus ca vrea sa ii ajute pe bucuresteni. „Dupa doua saptamani o sa aflam niste sondaje si va spun ce sanse am. (…) Eu unde vreau sa ma dau pe mine jertfa pentru bucuresteni nu e o cursa”, a mai spus Gigi Becali.

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger