Acasă„Gravidul” Thomas Beatie dezvaluie de ce divorteaza

„Gravidul” Thomas Beatie dezvaluie de ce divorteaza

Thomas si Nancy, pe vremea cand alcatuiau un cuplu fericit

Thomas Beatie, barbatul care a sfidat logica si natura aducand pe lume trei copii, a povestit ce viata de cosmar ducea alaturi de sotia lui, Nancy.

Thomas si Nancy, pe vremea cand alcatuiau un cuplu fericit

Povestea socanta a americanului Thomas Beatie, poreclit “Gravidul”, dupa ce a adus pe lume trei copii, ar fi numai buna de ecranizat. Barbatul, care  a anuntat zilele trecute ca doreste sa se desparta de sotia lui, Nancy, a depus, ieri,  actele de divort. Din acestea reiese clar ca, timp de noua ani, Thomas a dus o viata de cosmar alaturi de nevasta lui, alcoolica si batausa din fire.

Potrivit “Gravidului”, situatia a devenit de nesuportat in ultimele  luni, cand Nancy l-a tinut pe Thomas tot intr-o bataie. Desigur, fara motiv, zice Beatie, si, mai grav, in fata copiilor. Satul sa tot fie pocnit ba peste fata, ba peste organele sexuale, Beatie a hotarat sa divorteze. Thomas, care s-a nascut femeie si purta numele de Tracy Lagondino, a inceput tratamentele pentru a-si schimba sexul pe la varsta de 20 de ani. In 2002, Beatie a fost supus unei operatii de indepartare a sanilor, dar a ales sa isi pastreze vaginul si uterul pentru a putea avea copii. Celebritatea l-a gasit in 2007 cand a dat publicitatii o fotografie in  care, barbos fiind, isi etala burtica de gravid.

author avatar
Alina Creanga
390 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger