AcasăSPORTSteaua - Vaslui 0-1 Se complica lupta pentru titlu

Steaua – Vaslui 0-1 Se complica lupta pentru titlu

FC Vaslui intra serios in lupta pentru titlul de campioana a Romaniei dupa ce a obtinut o victorie deosebit de importanta, 1-0 pe terenul Stelei.

Min. 94 – Este final de meci in Ghencea. FC Vaslui se impune la limita, scor 1-0, gratie golului marcat de Wesley. Reusita brazilianului a facut diferenta, ambele formatii evoluand cu destul de multa teama.

Min. 91 – Din tribune se striga „Demisia! Demisia!”.

Min. 89 – Mihai Costea suteaza frumos din unghi si Borjan respinge in extremis. Defensiva oaspetilor se clatina serios.

Min. 87 – Florin Costea suteaza din 14 metri si mingea il loveste pe Chiriches care era in offside.

Min. 87 – Intra Gladstone in locul lui Anderson.

Min. 84 – Florin Costea scapa singur cu Borjan, dar portarul oaspetilor anticipeaza foarte bine, iese si respinge in extremis.

Min. 80 – Vasluiul a cedat centrul terenului si sta la cutie, mizand exclusiv pe contraatac.

Min. 73 – Intra si Temwanjera in locul lui Yero Bello. Inacio muta interesant. Arunca in lupta un atacant proaspat care sa puna presiune pe fundasii Stelei si sa-i impiedice pe acestia sa participe la fazele ofensive ale gazdelor.

Min. 71 – Sanmartean vede si el un cartonas galben pentru un fault. Stoichita a facut si ultima schimbare: Tibi Balan in locul lui Radut.

Min. 69 – Iese Chipciu si intra Florin Costea.

Min. 64 – Tatu nu se intelege cu Chipciu la o faza simpla si suporterii incep sa fluiere.

Min. 59 Steaua – Vaslui 0-1. Adailton centreaza de pe dreapta, din lovitura libera si Wesley a punctat cu o superba lovitura cu capul. Faza aproape identica cu cea din minutul 52. Stelistii nu au luat in seama avertismentul de atunci, iar acum platesc scump.

Min. 59 – Vine raspunsul lui Inacio: Stanciu in locul lui Raul Costin.

Min. 55 – Stoichita muta primul: Mihai Costea in locul lui Raul Rusescu.

Min. 52 – Wesley rateaza cea mai mare ocazie a meciului. Adailton a centrat de pe dreapta, din corner, si Wesley, nemarcat, a reluat cu capul din 10 metri, putin pe langa poarta lui Tatarusanu.

Min. 51 – Radut se resimte dupa un duel cu Yero Bello.

21.23 – Vasluienii au avut lovitura de start in repriza a doua. Nu s-au efectuat schimbari.

Min. 45 – Este pauza in Ghencea. Dupa o prima repriza modesta, cele doua formatii sunt la egalitate, 0-0.

Min. 44 – Vasluienii asteapta deja pauza. Vedetele Adailton si Sanmartean inoata pe cele doua benzi, iar Wesley nu s-a vazut mai deloc.

Min. 39 – Adailton suteaza de pe dreapta, din unghi si Tatarusanu respinge de langa bara. Foarte probabil mingea se duce pe langa.

Min. 37 – Un sfert de ocazie pentru oaspeti. Raul Costin a centrat de pe dreapta si Yero Bello, aflata la 10-12 metri central de poarta lui Tatarusanu, a trimis cu capul mult pe langa.

Min. 36 – Cu circa 10 minute inainte de pauza putem spune ca am vazut o lupta crancena si foarte putin fotbal. Ocaziile au lipsit cu desavarsire.

Min. 29 – Raul Costin vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Cristi Tanase. Centralul sarb incepe sa semene cu Alexandru Tudor. La cum se acorda avertismentele, nu cred ca meciul se va incheia 11 contra 11.

Min. 28 – Latovlevici vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Adailton.

Min. 27 – Degringolada totala in careul Vasluiului. Stelistii centreaza constant de pe ambele parti ale terenului, Borjan  iese mai tot timpul pe sub balon, dar niciunul dintre atacantii gazdelor nu reuseste sa reia cu capul spre poarta adversa.

Min. 24 – Steaua a pus stapanire pe joc de cateva minute bune si preseaza in continuu. Vasluienii cauta solutii pentru a echilibra disputa, dar deocamdata sunt inexistenti in atac.

Min. 17 – Latovlevici centreaza periculos si Paito respinge in extremis in corner. Fundasul oaspetilor a fost aproape de un autogol.

Min. 16 – Anderson vede primul cartonas galben al meciului pentru un fault asupra lui Tatu.

Min. 13 – Yero Bello suteaza si el slab de la 20 de metri si Tatarusanu retine.

Min. 12 – Raul Costin suteaza slab de la distanta si Tatarusanu retine fara probleme.

Min. 7 – Vasluiul are o prima actiune mai periculoasa. Yero Bello este liber la 18 metri, dar nu-si asuma sutul, trimite o pasa slaba spre Adailton si faza ramane fara rezultat.

* In primul meci al etapei, Astra s-a impus, cu 3-1, impotriva formatiei Otelul Galati, campioana en-titre.

20.21 – Stelistii au avut lovitura de start a meciului. Sunt peste 25.000 de spectatori in tribunele stadionului Steaua. Vremea este ideala pentru fotbal, terenul se prezinta in conditii bune. Disputa este arbitrata de o brigada din Serbia cu Milorad Mazic la centru. Este pentru prima data dupa aproape trei ani cand avem un meci din Liga I condus de o brigada straina.

Steaua, antrenata de Mihai Stoichita, incepe cu Tatarusanu – Geraldo, Chiriches, Gardos, Latovlevici – Chipciu, Bourceanu, Radut, Cristi Tanase – Rusescu, Tatu. Rezerve sunt Stanca, Dananae, Tibi Balan, Florin Costea, Nikolic, Mihai Costea.

Vaslui, antrenata de Augusto Inacio, incepe cu Borjan – Milanov, Papp, Marius Constantin, Paito – Raul Costin, Anderson – Adailton, Wesley, Sanmartean – Yero Bello. Rezerve sunt Straton, Temwanjera, Farkas, Hugo Luz, Stanciu, Gladstone, Buhaescu.

author avatar
Cristi Ionita
1.233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger