AcasăSPORTJucatorii lui Dinamo se roaga de fani sa nu-i mai injure!

Jucatorii lui Dinamo se roaga de fani sa nu-i mai injure!

Sorin Stratila a marcat un singur gol pentru Dinamo in acest campionat

Mijlocasul Sorin Stratila spera ca suporterii sa nu-i mai jigneasca pe fotbalistii antrenati de Dario Bonetti la partida cu Ceahlaul, meci programat duminica in etapa 27 din Liga 1.

Sorin Stratila a marcat un singur gol pentru Dinamo in acest campionat

Fostul jucator al Astrei Ploiesti este convins ca randamentul „cainilor” ar fi altul daca galeria lui Dinamo si-ar demonstra atasamentul fata de culorile „alb-rosii”.

„Cu Ceahlaul vom avea o partida foarte grea pentru ca ei nu au scapat inca de grija retrogradarii, iar noi, in ultima vreme, am cam avut probleme cu echipele din a doua parte a clasamentului. Daca nu-i vom lua in serios, cred ca va fi un meci destul de dificil. Sper ca suporterii sa vina cat mai mult si sa nu mai injure. Sunt colegi de-ai mei care au moralul afectat, sunt demoralizati, nu se mai pot concentra daca sunt injurati din primul minut. Categoric nu este mai bine fara galerie, dar mi-as dori sa ne incurajeze, nu sa ne huiduie”, a precizat Sorin Stratila. In alta ordine de idei, mijlocasul dreapta sustine ca nu este de acord cu aducerea arbitrilor straini, cu toate ca Dinamo a fost unul dintre cluburile care au militat pentru asa ceva: „Tot romanii erau mai buni! Au mai fost arbitri straini si au gresit mai mult decat ai nostri”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
399 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger