AcasăOldCe va ureaza vedetele de Pasti!

Ce va ureaza vedetele de Pasti!

(foto: Facebook)

Vedetele – cantarete, solisti sau realizatori TV – s-au intrecut in urari adresate fanilor, cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti. Andreea Banica, Inna, Andra sau Maruta sunt doar cativa dintre cei care au postat un mesaj de Pasti.

(foto: Facebook)

„Hristos a inviat! Sa aveti sarbatori frumoase pline de bucurie”, le-a urat fanilor sai cantareata Andreea Banica, pe Facebook. Solista a atasat si o fotografie, in care apare la masa de Pasti, frumos decorata, si avand, simbolic, un ou rosu in mana.

„Va doresc un Paste la iarba verde, langa un gratar bogat si sanatos!”, a scris Smiley pe contul sau de pe reteaua de socializare amintita.

„Hristos a inviat! Dragii mei, sper ca sunteti langa cei iubiti in aceste zile, ca va bucurati de bunici, parinti, frati, copii, nepoti… Mare sau mica, familia e cel mai important lucru din vietile noastre!  Sa aveti liniste si iubire. Si nu in ultimul rand… pofta buna! Sau… sa va fie de bine! „, le-a urat Andra admiratorilor ei.

„Happy Easter, Everyone! I love you all!!!”, si-a salutat si Inna fanii, pe aceeasi retea de socializare.

„Hristos a inviat! Si sper ca a venit si Iepurasul (sau o Iepurica, dupa preferinte) cu surprize faine si momente speciale! Va doresc sarbatori fericite in continuare si…sa va simtiti tot anul ca in cea mai frumoasa zi de Paste: plini de ganduri bune, cu burta pusa la cale si mai ales cu oamenii dragi foarte aproape!”, a scris si Catalin Maruta pe contul sau de Facebook.

„Paste fericit !!”, le-a urat fanilor, prin intermediul retelei de socializare, cantaretul Adrian Sina.

482 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger