AcasăNewsProcurorii DIICOT, cascadorii rasu’- plansului: Violuri de minori monitorizate timp de trei...

Procurorii DIICOT, cascadorii rasu’- plansului: Violuri de minori monitorizate timp de trei luni

Doctorul Horatiu Rus a fost retinut de „mascati” impreuna cu travestitul „Dana de Kronstadt”

Opt persoane din Brasov au fost retinute de catre procurorii DIICOT, fiind acuzate de sex cu minori si proxenetism.

Doctorul Horatiu Rus a fost retinut de „mascati” impreuna cu travestitul „Dana de Kronstadt”

Printre cei implicati in aceasta retea de prostitutie infantila se numara renumitul medic cardiolog Horatiu Rus, de la Spitalul Judetean Brasov si Traian Cojocaru, cunoscut sub numele de „Dana de Kronstadt”, care a fost Miss Travesti Romania 2010.

Copii violati in club

„Dana de Kronstadt”

Cei doi erau clienti fideli ai unui club brasovean, proprietatea lui Dodo Ferenc, si el trimis dupa gratii, unde aveau loc orgiile sexuale cu minori. Locotonentii acestuia,  Daniel Maciuca, Valentin Lazarovici si Ovidiu Borsan racolau copii ai strazii, pe care prin batai si violuri ii obligau sa se prostitueze. Toate aceste scene de groaza carora le-au cazut victime 14 baieti s–au repetat aproape in fiecare seara in clubul brasovean, practic sub privirile ofiterilor sub acoperire care au monitorizat indeaproape gruparea. Dar care, coordonati fiind de cei de la  DIICOT, nu au intervenit decat acum, ceea ce a iscat polemici intre politisti si  procurori, privind metodele de ancheta folosite de cei din urma.

Cardiolog pedofil + demnitar spagar = business

Daniel Boda

Medicul acuzat de relatii sexuale cu pacientii minori are relatii sus-puse. El a fost, pana acum un an si jumatate, partener de afaceri cu Daniel Boda, fostul presedinte al Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale, cel care a fost deferit justitiei pentru ca ar fi primit o mita de 5.000 de euro. Horatiu Rus si Daniel Boda (care este fiul analistului politic Iosif Boda-n.r.) au detinut o societate comerciala care functioneaza in Brasov, insa in vara lui 2010 Boda a decis sa se retraga, lasandu-l pe Rus sa se ocupe singur de afacere.

author avatar
Toni Matei
1.262 afisari

2 COMENTARII

  1. Lasa bine ca i-au luat. La bulau o sa aiba parte de multe lucruri bune :). Asa se mai destreseaza si oamenii prin puscarii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger