AcasăEditorialRazvan Ioan BoanchisGeorgica Cornu, ce baiat!

Georgica Cornu, ce baiat!

Lume rea, presa de sacali. Viata lui Georgica Cornu (cacofonia nu-mi apartine, asa il alinta ziarele) e praf si astia n-au pic de mila. Noroc cu mine! Bai, si ce baiat misto e Georgica! Atunci cand vad poze cu el, ma gandesc la moda Ceausescu – anii de dezghet, genul taranoi cu borseta.

Iti trebuie ceva minte ca sa faci bani din asfalt, sa-i spargi cu prospatura Marina Almasan si pe urma sa te cheme la DNA. Va dati seama, insa, ca prietenii lui il invidiaza. „Ce tare-i Georgica, traieste cu televizorul, bea ceaiul de la ora 5 in pat cu vedeta!”. Sa-ti vand un pont, Georgica! Poti sa te extinzi. Doua-trei contracte cu statul sa mai semnezi, ca-i loc, suntem in campanie electorala, si poti s-o ataci si pe Marioara Murarescu, fiindca Marina e cam necoapta pentru tine. Mi te si inchipui in rolul calului de la „Tezaur folcloric”, naravasule! Vezi ca in herghelia teverista sunt si alte iepe care se indragostesc dezinteresat. Bine, pe tine te ajuta si fizicul! Tanar esti, frumos esti, destept nu mai spun, nici nu inteleg de ce le mai sponsorizezi, cand ai putea sa ai o prodigioasa viata sexuala pe baza de frumusete!

Stii cum ar fi elegant sa oficializezi legatura cu Marina? Dand o masa mare, mare, mare cat inima ta, la care sa inviti si alaiul teverist. Dar sa ai grija cu aprovizionarea, ca au astia o foame de-ar manca tot meniul de la o pomana electorala.

author avatar
eNational
1.222 afisari

13 COMENTARII

    • Pai e deja presedinte! La Camera de comert! Este sef peste toti oamenii de afaceri din Timis, ceea ce nu e de ici de colo! Si dl.Socaciu e presedinte la o fundatie, care are doi angajati: pe sotia lui si pe cumnata . Acum a ramas intr-un singur angajat1 Deci..a fost o lupta intre presedinti!

  1. Saracu’ Georgica, e dus rau. La banii lui sa se cupleze cu madam Almasan… Macar isi lua o manechinuita grupa 19-22 ani, traia si el ca lumea un an – doi.

  2. LUI CONU’ GEORGICA I-O RECOMAND PE IONELA PRODAN. SE INCADREAZA LA GATEGORIA DE VARSTA,ARE GLAS IN GUSA,STIE SI ENGLEZA DUPA CEVA „TAXIMETRIE” LA NEW YORK SI POATE I LE RECOMANDA AIA MICA SI PE OANA ROMAN+BADULEASCA, ASA PENTRU SPOR DE GREUTATE SI TOXICITATE. SUCCESURI DOM’ GEORGICA, NU CONTEAZA CA O AI MICA !

  3. Gelu de la Dăbuleni , veyi dacă te-ai dus cu lubeniţe la piaţă ? Ai rămas prostu satului , vorbesc la ,,GATEGORIA,, ta . După cum te ,,isprimi,, cred că eşti prostu de COSMIN.

    • Bine: neapandele+neapopica+gogu+30+30.1+36= 69 intre voi! Strangeti hora nu fiti hoti sa va intre-n ochi(maro) la toti! La nevoie catati-i la turturea divei din Dabuleni!

  4. Stii ce scria pe o pancarda afisata de consatenii lui Cosmuin din Dabuleni : „Mircea Geoana nu uita, Dabulenii e a ta !!! „. Nu e vrajeala, sint poze pe net.

  5. Da, Boanchise… da’ si pe tine ce te ajuta fizicu’… Andreea Esca se masturbeaza numai cu poza ta in fata…

  6. Ne iertati, a fost un articol comandat. Dl.Socaciu e in pelerinaj de la un ziar la altul, si incearca sa-si consolideze imaginea electorala! Pe la noi a ajuns cu vreo doua mii de CD-uri si ne-a corupt! Victore, data viitoare sa compui si imnul National, si imposcam cu noroi pe cine vrei mata!

  7. vai mama ta bai rib, ai ajuns sa-ti comentezi singur articolele de cacao ca sa faci trafic pe sit!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger