AcasăMONDENDesignerul Maria Lucia Hohan, scandal cu sotia unui doctor celebru

Designerul Maria Lucia Hohan, scandal cu sotia unui doctor celebru

Maria Lucia Hohan este unul dintre cei mai apreciati designeri din Romania

Creatoarea de moda Maria Lucia Hohan a avut batai de cap din pricina unei cliente din lumea buna a Capitalei. Femeia s-a prezentat in atelierul designerului, unde a facut scandal din cauza unei rochii.

Maria Lucia Hohan este unul dintre cei mai apreciati designeri din Romania

Zilele trecute, Maria Lucia Hohan, designerul ale carui creatii sunt purtate in mod frecvent de vedete precum Eva Longoria, Jennifer Lopez, Stacy Keibler, Taylor Swift sau Katherine Heigl, a trecut prin momente greu de descris in cuvinte.

Cand vrea sa fie eleganta, Stacy Keibler, iubita lui George Clooney, poarta tinute create de Maria Lucia Hohan

Creatoarea de moda a fost insultata de o clienta aparent respectabila, sotie de doctor celebru, dar cu un comportament care lasa de dorit. “Zilele acestea am avut nefericirea de a avea ca si clienta o doamna respectabila care a plasat o comanda pentru fata ei.

Actrita Katherine Heigl a fost incantata de rochia ei made in Romania

Peste cateva zile s-a intors la atelier, cu rochia respectiva purtata, mirosind a transpiratie, urland ca sa auda si clientele din showroom din acel moment, ca ea vrea sa returneze rochia cu pricina si vrea banii inapoi pe loc, deoarece rochia este <<defecta>> – ceea ce bineinteles ca nu se intampla, mai ales ca era deja purtata”, a povestit designerul.

Pentru a pune punct scandalului si constienta fiind ca, intr-un conflict, cel mai destept cedeaza, creatoarea de moda a acceptat sa ii dea banii clientei nemultumite, numai sa o vada odata plecata din atelier. “Am acceptat  pentru ca altfel nu se mai oprea din isterie si dupa cum bine afirma chiar dansa: ”haideti, dom’le, ca nu stati intr-o rochie…dati-mi banii”, a mai adaugat designerul

author avatar
Alina Creanga
4.749 afisari

5 COMENTARII

  1. Eu spun că nu trebuia să i se primească rochia înapoi, mai ales că fusese și purtată.

  2. Oamenii bogati fac ce vor pana la urma … nu vrea scandal Maria , nu se injoseste pentru niste inculti cu bani

  3. ar fi trebuit sa dea nume…merita sa se faca de ras..mai intelegeam sa vina sa o dea inapoi..sau eventual sa o schimbe daca rochia era nepurtata…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger