AcasăMONDENStilistul Steven Cojocaru, bucuros ca e „om”

Stilistul Steven Cojocaru, bucuros ca e „om”

Steven Cojocaru induce multa lume in eroare din pricina stilului ciudat in care se aranjeaza

Steven Cojocaru, stilistul de origine romana care da ora exact in moda de la Hollywood, e bucuros nevoie-mare.

Steven Cojocaru induce multa lume in eroare din pricina stilului ciudat in care se aranjeaza

Cineva, mai exact vanzatorul de la un chiosc cu produse tip fast food, i s-a adresat cu apelativul „omule”, in conditiile in care Steven a fost nu de putine ori luat peste picior din pricina stilului sau feminin de a se imbraca, machia si coafa. „Omule, vrei si cartofi prajiti?”, a intrebat vanzatorul, ceea ce l-a facut pe Steven sa exclame plin de incantare: „OMULE…DA, OMULE, VREAU!”.

Zilele trecute, Steven a mai avut un moment in care cineva i-a remarcat, in mod indirect, latura masculina. Este vorba despre cantareata Ciara, care l-a confundat la o petrecere cu solistul Aerosmith Steven Tyler si l-a intrebat cand  lanseaza urmatorul album.

author avatar
Alina Creanga
295 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger