AcasăNewsCristian Preda, “disponibilizat” de pedelisti

Cristian Preda, “disponibilizat” de pedelisti

Prin declaratiile sale, Cristian Preda a reusit sa-si faca multi dusmani in PDL

Conducerea PDL a decis, ieri, excluderea europarlamentarului Cristian Preda din partid, hotararea finala urmand sa fie luata de Consiliul National de Coordonare.

Prin declaratiile sale, Cristian Preda a reusit sa-si faca multi dusmani in PDL

Candidatul Silviu Prigoana a inregistrat prima victorie. Nu in fata lui Sorin Oprescu, ci a lui Cristian Preda, pe care l-a dat afara din partid. Concret, Prigoana a cerut, ieri, conducerii PDL, sa-l puna pe liber pe europarlamentar.

Silviu Prigoana si-a spulberat rivalul. Nu in alegeri, ci in partid

„Am cerut printr-o adresa scrisa BPN excluderea domnului Cristian Preda, deoarece in ultima vreme dansul nu se mai regaseste in PDL si a facut afirmatii denigratoare la adresa presedintelui PDL si a candidatului partidului la Primaria Capitalei”, a precizat deputatul democrat-liberal. “Un abuz, o forma fara fond a pliticii”, a acuzat Cristian Preda, care a averizat ca lucrurile nu vor ramane asa. “E regretabil ca BPN al PDL a picat in capcana intinsa de cineva care acum fix trei zile spunea ca toata lumea ma vrea candidat. Imi voi face dreptate!”, a conchis Preda.

Mihaela Popa, o demisie anuntata

Spre surprinderea pedelistilor, Mihaela Popa s-a tinut de cuvant si a demisionat din conducerea partidului

Asa cum a promis, senatorul Mihaela Popa a demisionat din functia de vicepresedinte al PDL, parasind astfel biroul de conducere al partidului.  Popa a explicat ca a fost dezamagita de afirmatiile lui Emil Boc in cazul demisiei prim-vicepresedintelui Sorin Frunzaverde. „Daca eu, ca profesor, spun dupa un timp ca imi pare rau ca un tanar a luat examenul, atunci inseamna ca am fraudat examenul. La fel si in PDL, inseamna ca nu am avut alegeri libere. Nu poti construi o democratie fara un exercitiu democratic in partidul de guvernamant”, a mai precizat democrat-liberala.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger