AcasăNewsO femeie din Constanta, impuscata in cap de sotul fost angajat la...

O femeie din Constanta, impuscata in cap de sotul fost angajat la MAI

Un pensionar de 64 de ani, din Techirghiol, fost angajat al MAI, si-a impuscat sotia, miercuri noapte, aceasta fiind ranita foarte grav la cap, barbatul declarandu-le anchetatorilor ca a impuscat-o pe femeie accidental, dupa ce aceasta l-a trezit si i-a spus ca sunt atacati de hoti.

Potrivit politistilor constanteni, incidentul s-a petrecut la miezul noptii de miercuri spre joi, intr-o vila pe care cei doi soti si-o construiesc in Techirghiol, dar care nu a fost inca racordata la apa si electricitate, iar dupa ce a realizat ce a facut barbatul a sunat imediat la 112. El le-a declarat anchetatorilor ca sotia sa l-a trezit la un moment dat si i-a spus ca a auzit un zgomot afara, iar el a luat un pistol, pe care il detinea legal, si a tras de doua ori, unul dintre gloante lovind-o pe femeie in zona cranio-cervicala. Echipajul de la Ambulanta care a sosit la fata locului a reusit sa o stabilizeze pe femeie, in varsta de 62 de ani, aceasta fiind apoi transportata la Spitalul Clinic Judetean Constanta, unde a fost supusa unei interventii chirurgicale, fiind in stare foarte grava.

„Se pare ca arma, un pistol Tokarev calibru 7,62, era armata, iar cand barbatul a fost trezit din somn, buimac, a luat-o, a vrut sa coboare din pat, iar arma s-ar fi putut descarca accidental. Imediat dupa aceea, el a sunat la 112 si a chemat Ambulanta”, afirma surse din randul anchetatorilor.

Potrivit acestora, barbatul a fost angajat al MAI ca medic veterinar in Constanta si iesise la pensie de mai multi ani. El detinea arma in mod legal, avand permis de port-arma, si isi cumparase pistolul de aproximativ o luna. In noaptea de miercuri spre joi, cand s-a produs incidentul, barbatul se afla sub influenta alcoolului, testele indicand o alcoolemie de 0,43 la mie.

O comisie de ancheta coordonata de un procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta cerceteaza cazul si incearca sa stabilesca daca a fost vorba despre un accident sau daca barbatul a incercat sa-si omoare sotia.

author avatar
Ciprian Purice
169 afisari

1 COMENTARIU

  1. Heeeeeeeeeeeeeei sefu de la Interneeeeee. Parca ati inceput verificarea celor cu arme .Sau fostii angajati nu se pun la socoteala > Matematic vb asta si-a luat pistol dupa intamplarea de la coaforul din Dorobanti si i-au dat pistol f repede . Nu l-a intrebat ni8meni pe nenorocit ptr ce ii trebuie?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger