AcasăSPORTIliesta a "murit", traiasca Lippi!

Iliesta a „murit”, traiasca Lippi!

Finantatorul Stelei l-a dat afara pe Ilie Stan dupa semiesecul de luni seara (0-0 cu Gaz Metan Medias). Noul antrenor principal este obedientul Mihai Stoichita.

Ilie Stan s-a despartit de Steaua dupa 0-0 cu Gaz Metan

Scos din sarite de atitudinea lui Ilie Stan, pe care a catalogat-o drept „persiflanta”, Gigi Becali l-a bagat in sedinta pe antrenor imediat dupa fluierul de final al partidei cu Gaz Metan.

Mihai Stoichita, bucuros ca se intoarce in Ghencea

Facut cu ou si cu otet de fata cu tot staff-ul tehnic, fostul „tunar” al „militarilor” a realizat inca de luni seara ca mandatul sau la echipa isi consuma ultimele ore. Ieri dimineata, Stan a mers la Palatul din Aleea Alexandru nr. 1 doar pentru a receptiona verdictul: „DEMIS!”. „Ilie a venit, am facut socotelile, a luat banii si ne-am despartit. Bineinteles ca a plecat cu tot staff-ul, mi-a zis ca atat a putut sa faca pentru Steaua. Nu am incercat sa-l conving sa ramana, de ce sa fac asta? Schimb o suta de antrenori cand vreau eu, sa fie clar!”, a comentat, pe scurt, Becali despartirea de cel pe care-l alinta „Iliesta”.

Mihai promite titlul

Nou lider in vestiar pentru urmatoarele doua luni, ascultatorul Mihai Stoichita, i-a vorbit lui Gigi Becali pe intelesul acestuia. „Matematic, avem cum sa castigam titlul, opt puncte pot fi recuperate, nu-i nicio problema”, au fost cuvintele curajoase cu care Stoichita l-a recucerit pe finantator. Pana la finalul sezonului actual, „Lippi” va fi ajutat in Ghencea de Mihai Teja (antrenor secund) si Eugen Nae (antrenor cu portarii).

Stan, no.1 intre antrenorii din ultimii 20 de ani

Dat afara dupa 0-0 cu Gaz Metan, buzoianul Ilie Stan se mandreste, totusi, cu rezultate mult mai bune pe banca Stelei decat au inregistrat predecesorii sai din ultimii 20 de ani. Din 39 de puncte puse in joc, Steaua lui Stan a castigat 30, meritul fostului antrenor fiind ca a readus echipa in lupta pentru titlu intr-un moment cand nimeni nu mai spera la asa ceva.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
162 afisari

1 COMENTARIU

  1. unul mai flamand si mai prost ca celalalt!asa-i la turma,multi se cred berbeci dar sunt niste oi prapadite in saivanul lui cacareaza-voda!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger