AcasăNewsPaul Pacuraru revine jucaus pe internet: "Nu e nevoie sa fiu potent,...

Paul Pacuraru revine jucaus pe internet: „Nu e nevoie sa fiu potent, eu sunt artist”

Fostul demnitar Paul Pacuraru, care in 2009 a fost protagonistul unui scandal de proportii dupa ce a fost filmat mangaindu-si organele sexuale in fata webcam-ului, revine in forta in spatiul virtual, agatand pustoaice pe messenger cu vorbe dulci si sfaturi pretioase.

Paul Pacuraru a evitat sa-si decline adevarata identitate, pentru a nu fi recunoscut de interlocutoare

Plecat din politica in urma unui scandal sexual de proportii si parasit de nevasta dupa ce si-a aratat „bijuteriile” la webcam, Paul Pacuraru isi umple acum timpul sucind mintile tinerelor naive, pe care le agata pe internet.

Profesorul s-a declarat fascinate de frumusetea partenerei de discutii si s-a aratat dispus sa o ajute in cariera de fotomodel

Un jurnalist incognito de la „National”, care s-a prezentat drept o tanara dispusa sa experimenteze noi relatii, a reusit sa discute zilele trecute cu profesorul Pacuraru, cel care in 2009 facea show in spatiul virtual. Extrem de prudent, Pacuraru, in prezent cadru didactic universitar, a evitat sa-si decline adevarata identitate, recomandandu-se simplu: un profesor.

Pozele l-au convins!

Fotografiile tinerei au starnit interesul fostului politician, care s-a aratat imediat dispus sa o ajute pe tanara dornica de afirmare.

„Eu admir mult fotografia, mai ales daca are putina arta in ea. Cred ca pozele tale pot fi extrem de reusite. O spun ca regizor de film. Sau ca scenograf”, a punctat Pacuraru, lasand sa se inteleaga faptul ca ar putea s-o ajute pe tanara intr-o cariera de model.

In momentul in care interlocutoarea lui s-a aratat interesata sa afle detalii picante despre cat de poet si cat e de potent este domnul profesor, Pacuraru a replicat: „Nu e nevoie sa fiu potent, eu sunt artist”.

Pentru a-si impresiona partenera de conversatii deocheate, profesorul Pacuraru i-a trimis acesteia mai multe fotografii facute chiar de el, in timpul unei expeditii pe Continentul Negru.

„Eu le-am facut, in Africa. Calatoresc mult. Mai trimite-mi niste poze cu tine, sa te mai vad”, a imbiat-o Pacuraru pe tanara.

La vederea noilor fotografii, fostul politician nu s-a putut abtine: „Ai masina frumoasa. Esti super OK! Am fost de multe ori la tine in oras, fiindca am avut o groaza de treaba acolo. Esti frumoasa. Orasul tau este recunoscut pentru fetele frumoase”.

author avatar
Narcis Voica
3.399 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger