AcasăNewsVictor Ponta: Basescu nu mi-a propus niciodata nimic, deci nu aveam ce...

Victor Ponta: Basescu nu mi-a propus niciodata nimic, deci nu aveam ce sa refuz

Liderul social-democratilor, Victor Ponta, a declarat duminica seara ca presedintele Basescu nu i-a propus niciodata nimic, ca atare nu ar fi avut ce sa refuze.

„E o abordare extrem de neserioasa a domnului Basescu, in linia abordarilor neserioase din ultimul timp. Nu mi-a propus niciodata nimic. Nu am refuzat niciodata nimic, pentru ca nu aveam cum sa refuz ce nu mi s-a propus”, a declarat Victor Ponta pentru Mediafax.

Totodata, presedintele PSD a afirmat ca seful statului a declarat recent ca numirea lui Mihai Razvan Ungureanu premier era stabilita din decembrie. „Domnul Basescu spunea zilele trecute ca stabilise numirea lui Ungureanu inca din decembrie ca prim-ministru si ca nu ar fi numit pe cineva din USL sau pe mine premier. Deci, declaratia din seara aceasta este o declaratie de duminica seara, la restaurant. Nu este nimic adevarat in aceasta declaratie. E ca duminica seara, la carciuma, cand te lauzi sau inventezi”, a mai declarat liderul PSD.

Presedintele Basescu a declarat, duminica seara, intr-o emisiune moderata de Ion Cristoiu, la B1 TV, ca, dupa demisia lui Emil Boc din functia de premier, el i-a oferit liderului PSD Victor Ponta mandatul de prim-ministru, insa a fost refuzat de USL. „Eu am avut surpriza refuzului mandatului de prim-ministru cand i l-am oferit lui Victor Ponta”, a afirmat Traian Basescu. Seful statului a adaugat ca Ponta nu i-a raspuns, dar ca „in locul lui” prima data a raspuns liderul PNL, Crin Antonescu, iar apoi liderul PC, Daniel Constantin. „Victor Ponta n-a spus nimic. A raspuns Antonescu si a raspuns ala micu’, cum ii spune, Constantin”, a mai declarat Basescu.

170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger