AcasăNewsRomania, in valtoarea pregatirilor celui de-al treilea razboi mondial

Romania, in valtoarea pregatirilor celui de-al treilea razboi mondial

Expertii in finante si strategii militari, altii decat cei „inregimentati”, dau ca sigur un al treilea razboi mondial, denumit de ei „Razboiul celor trei steaguri false”.

Ziarul „National” prezinta etapele strategiei celui de-al treilea razboi mondial si pozitia Romaniei, prinsa in conflictul de interese ale titanilor.

Schema Ponzi si-a atins plafonul

Al treilea razboi mondial se va desfasura sub trei „steaguri false”: economic, al informatiei  si militar. „Steag fals” are, de regula, o conotatie militara si este acea operatiune care face ca un atac sa para executat de alte forte decat cele care l-au efectuat. In contextul actual, este vorba in primul rand de alt motiv decat cel invocat! „Razboaiele pentru o ideologie se duc doar la periferiile lumii civilizate; motivele celorlalte sunt acapararea resurselor si a finantelor”, scria in jurnalul sau Anatoli  Cerniaev, consilierul principal al lui Gorbaciov. Motivul celui de-al treilea razboi mondial este schimbarea intregului sistem bancar. Ecuatia e simpla: sistemele bancare sunt scheme Ponzi, iar prin relationarea lor la nivel mondial ajung la plafonul peste care nu pot trece. Practic, in aceasta schema, banii sunt creati cand exista datorii, iar daca acestea ar fi platite, nu s-ar mai crea bani. In acest caz, elitele bancare ar trebui sa-si insuseasca noi active ca sa creeze capital. Iar active la nivelul cerintelor sistemului bancar mondial nu exista de buna voie. Este necesar un razboi mondial, a carui legitimitate e asigurata de al treilea „steag fals”, cel al informatiei.

Sistemul bancar mondial cere sange

Greii celui de-al treilea razboi mondial sunt aliatii, condusi de elita bancara anglo-americana, cu elementul evreiesc inevitabil. De partea cealalta sunt China, Rusia, Iran, in principal, si cine s-o mai alia. Acestea vor sa-si impuna propriul sistem bancar sau macar sa aiba loc de frunte la masa. Tarile mici, prinse la mijloc pe terenul de lupta al titanilor, sufera cele mai mari presiuni, din partea ambelor blocuri. Romania este o astfel de tara, aflata si la interesectie geostrategica, dar si la intersectie de interese financiare, pentru ca are resurse si de aur, si energetice, doua elemente vitale in strategia celui de-al treilea razboi mondial. Nu-si poate permite sa fie neutra!

 

author avatar
Adina Mutar
1.251 afisari

1 COMENTARIU

  1. Toate razboaiele care s-au purtat in lume,au avut drept cauza acapararea resurselor(economice,financiare, etc.)Asa ca nu-i nimic nou sub soare.Doamne ,da-le minte ,celor care nu se mai satura de bani!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger