AcasăSPORTPatulea, celebru dupa ce a dat ture de teren cu nevasta in...

Patulea, celebru dupa ce a dat ture de teren cu nevasta in carca!

Patulea a marcat 15 goluri in 67 de meciuri jucate in Anglia

Adrian Patulea, atacantul formatiei Farul, care a marcat, ieri, impotriva Stelei, si-a inceput cariera de fotbalist la Rapid II, grupare de care a fost legat pana in 2005.

Patulea a marcat 15 goluri in 67 de meciuri jucate in Anglia

Patulea a ajuns pe prima pagina a ziarelor din intreaga lume in 2008 din cauza unui incident petrecut in Anglia. Refuzat de cei de la Lincoln City, dupa ce a dat probe de joc, in disperare de cauza romanul si-a luat nevasta in carca si a inceput sa dea ture de teren.

Gestul sau i-a impresionat pe englezi, care l-au angajat, iar atacantul a devenit unul dintre cei mai buni jucatori de la Lincoln City cu 11 goluri marcate in 31 de meciuri. Patulea a mai evoluat, de-a lungul timpului, la Leyton Orient, Hayes&Yeading si Hereford United (toate din Anglia), dar si la Al Hamra (Oman).

author avatar
Cristi Ionita
859 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger