AcasăSPORTIlie Stan l-a "uns" capitan de echipa la Steaua pe Florin Costea...

Ilie Stan l-a „uns” capitan de echipa la Steaua pe Florin Costea

Antrenorul Stelei l-a „uns” capitan pe Florin Costea la amicalul de ieri cu Farul Constanta, iar fostul “juvete” a vrut sa rasplateasca responsabilitatea primita fiind cel mai bun jucator al „ros-albastrilor” in testul castigat cu 2-1.

Costea a fost remarcatul zilei de ieri, alaturi de Balan si Chipciu

Ilie Stan a dorit sa incheie scandalurile legate de banderola de capitan la Steaua, iar la amicalul de ieri, cu Farul Constanta, l-a desemnat pe Florin Costea drept liderul din teren. Olteanul s-a acoperit bine de sarcini, fiind cel mai bun jucator al bucurestenilor. Costea cel mare a pasat decisiv la primul gol al bucurestenilor, marcat de Rusescu in minutul 11.

Dupa eliminarea Stelei din Europa League, la Enschede, capitanul de drept, Bourceanu, a anuntat cu lacrimi in ochi ca este dispus sa renunte la banderola, motiv pentru care Ilie Stan si Gigi Becali au hotarat sa-i acorde incredere fostului atacant de la Universitatea Craiova. Noul sef din vestiarul Stelei i-a promis patronului ca va demonstra in acest retur banii investiti, Florin avand ca obiectiv si revenirea la echipa nationala, pentru care nu a mai jucat de trei ani (vezi duelul Romania – Croatia scor 1-2).

author avatar
Sebastian Stan
546 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger