AcasăNewsPrimarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, audiat la DNA intr-un dosar de...

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie

(foto: ziarulunirea.ro)

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, vicepresedinte al PDL, este audiat, miercuri, la sediul DNA, intr-un dosar de coruptie legat de atribuirea Serviciului de transport public al municipiului. Mircea Hava a venit la sediul DNA Alba, insotit de avocatul sau, si a refuzat sa faca declaratii.

(foto:ziarulunirea.ro)

Surse din randul anchetatorilor au declarat ca Mircea Hava are calitatea de invinuit in acest dosar, alaturi de alte zece persoane, respectiv sapte angajati ai Primariei Alba Iulia si trei ai societatii de transport public din municipiu.

Printre cei sapte angajati ai primariei se afla si cei doi viceprimari, Ioan Bogatan si Paul Voicu, ambii membri PDL, mai spun sursele citate.

Potrivit acelorasi surse, cercetarile vizeaza modul in care s-a acordat contractul pentru Serviciul de transport public societatii respective si cum s-au alocat catre aceasta o serie de subventii si sume pentru gratuitati.  Sursele citate sustin ca Hava are calitatea de invinuit, iar celelalte persoane de invinuite complice. La audieri sunt prezenti si angajati ai Primariei Alba Iulia.

author avatar
National
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger