AcasăNewsMiscarea Populara, buna sa-l duca pe Ungureanu la Cotroceni

Miscarea Populara, buna sa-l duca pe Ungureanu la Cotroceni

PREZIDENTIABIL Multi pedelisti il vad deja pe Razvan Ungureanu la Cotroceni

Theodor Paleologu nu vrea ca Miscarea Populara “sa ascunda” PDL-ul sub covorul electoral, ci spera ca ea sa fie baza de lansare a lui Razvan Ungureanu spre Cotroceni.

PREZIDENTIABIL Multi pedelisti il vad deja pe Razvan Ungureanu la Cotroceni

Paleologu nu este impotriva lansarii unui nou “brand” politic, dar nu pricepe “secretomania” care domneste in jurul proiectului. “Trebuie sa venim cu o idee noua daca vrem sa propunem un brand nou, pentru ca altminteri o sa se spuna ca este aceeasi Marie cu alta palarie, ne batem singuri cuie in talpa daca nu venim cu o idee noua”, comenteaza deputatul PDL. Care crede ca un proiect potrivit ar fi promovarea candidaturii lui Mihai Razvan Ungureanu la Presedintie: “Atunci da, ne putem aduna toti in Miscarea Populara, asta e o idee”. In context, Theodor Paleologu apreciaza si ca pedelistii nu au de ce sa se ascunda: “Am dus o politica de austeritate, dar ne-o asumam, iar cei care prin comportamentul lor ne-au tras in jos, aia sa se dea inapoi”.

PDL are edili de sector, dar da din colt in colt cu primarul general

PREMEDITARE Theodor Paleologu pare sa spere ca Razvan Ungureanu ar putea fi a doua “pleasca” pentru democrati

In timp ce Paleologu rezolva problema Presedintiei, gasindu-i un succesor demn lui Traian Basescu, liderii partidului gatau la randul lor candidaturile pentru primariile sectoarelor Capitalei. Fapt confirmat de Elena Udrea, presedinta PDL Bucuresti, care insa nu a vrut sa-i nominalizeze pe candidati inainte de lansarile oficiale. Conform bunelor naravuri dambovitene, amabilele “surse” au dezvaluit ca la sectorul 1va candida Theodor Paleologu, la 2 PDL va merge pe mana uneperistului Neculai Ontanu, la 3 este foarte posibil ca Liviu Negoita sa candideze pentru un al treilea mandat, sectorul 4 va fi al UNPR, cu ajutorul lui Cristian Popescu Piedone, la 5 pedelistul Stefan Pirpiliu se incumeta sa-l infrunte pe Marian Vanghelie, iar la 6 PDL va merge tot pe mana actualului edil, Cristian Poteras. Chiar daca au convenit asupra primarilor de sectoare, marea problema a PDL, candidatul pentru Primaria Generala, ramane tot de actualitate.

author avatar
Simona Badulescu
401 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger