AcasăNewsAccident pe DN 1: Trei persoane, ranite grav dupa ce o masina...

Accident pe DN 1: Trei persoane, ranite grav dupa ce o masina s-a ciocnit cu un microbuz

(foto: europafm.ro)

O femeie si doi barbati au ajuns in stare grava la spital, joi dimineata, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un microbuz de transport marfa. Accidentul a avut loc pe DN1, intre localitatile brasovene Codlea si Vladeni. In urma coliziunii dintre cele doua vehicule, circulatia in zona a fost blocata timp de o ora.

(foto: europafm.ro)

Accidentul in care au fost implicate o Dacie si un Microbuz de transport marfa a avut loc dimineata, in jurul orei 8, pe DN 1, in localitatea Vladeni. Microbuzul care circula dinspre Fagaras spre Brasov a patruns pe contrasens si s-a ciocnit de autoturismul care circula pe sens opus, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Brasov, comisar-sef Liviu Naghi, citat de Mediafax.

Atat soferul Daciei, in varsta de 57 de ani, cat si doi pasageri din masina sa, o femeie de 49 de ani si un barbat de 40 de ani, au fost grav raniti si transportati la Spitalul Judetean Brasov. Doua dintre victime au fost scoase din masina cu ajutorul echipelor de descarcerare.

„A fost o interventie deosebit de dificila deoarece soferul autoturismului a ramas prins intre fiare. I-au ramas prinse picioarele sub pedale si a trebuit sa indepartam bordul. Avea momente cand isi pierdea cunostinta si apoi isi revenea pentru cateva momente. Echipajul de descarcerare s-a chinuit circa o ora sa il descarcereze pe barbat. De asemenea, o femeie de 49 de ani a fost si ea incarcerata, dar a fost scoasa mai usor din masina”, a precizat Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov.

Toate cele trei victime fiind transportate la spital. In urma accidentului, circulatia in zona a fost blocata timp de peste o ora.

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger