AcasăSPORTMutu, criticat in presa italiana

Mutu, criticat in presa italiana

Agentia „Datasport” l-a descris drept „un anonim” pe Adrian Mutu, dupa meciul pe care Cesena l-a pierdut, pe teren propriu, scor 0-3, cu AC Milan.
Sursa citata i-a acordat nota 5,5 internationalului roman, la fel ca jurnalistii de la „Il Sussidiario„. „Mutu a fost anonim in prima repriza. In partea a doua, s-a trezit si a fost omul cu pasa decisiva, dar colegii sai nu au stiut sa profite. A ratat o ocazie imensa la inceputul reprizei secunde”, a scris „Datasport„. „La inceputul partii secunde, romanul a ratat un gol ca si facut. Ramane in continuare cel mai lucid jucator al Cesenei cand are mingea la picior”, a notat si „Il Sussidiario„.
„Nu a profitat de o iesire gresita la ofsaid a apararii Milanului si a ratat o ocazie ce putea reaprinde meciul”, notat „canalemilan.it„.
Adrian Mutu a fost integralist si a primit un cartonas galben in partida pe care echipa Cesena a pierdut-o, pe teren propriu, scor 0-3, in fata campioanei AC Milan, in etapa a 24-a din Serie A.

Sursa citata i-a acordat nota 5,5 internationalului roman, la fel ca jurnalistii de la „Il Sussidiario”. „Mutu a fost anonim in prima repriza. In partea a doua, s-a trezit si a fost omul cu pasa decisiva, dar colegii sai nu au stiut sa profite. A ratat o ocazie imensa la inceputul reprizei secunde”, a scris „Datasport”. „La inceputul partii secunde, romanul a ratat un gol ca si facut. Ramane in continuare cel mai lucid jucator al Cesenei cand are mingea la picior”, a notat si „Il Sussidiario”.
„Nu a profitat de o iesire gresita la ofsaid a apararii Milanului si a ratat o ocazie ce putea reaprinde meciul”, notat „canalemilan.it”.
Adrian Mutu a fost integralist si a primit un cartonas galben in partida pe care echipa Cesena a pierdut-o, pe teren propriu, scor 0-3, in fata campioanei AC Milan, in etapa a 24-a din Serie A.
author avatar
Laurentiu Teodorescu
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger