AcasăNewsComisar UE: Grecia sa nu mai caute tapi ispasitori si sa munceasca...

Comisar UE: Grecia sa nu mai caute tapi ispasitori si sa munceasca mai mult pentru a-si reveni

Grecia ar trebui sa inceteze sa mai caute tapi ispasitori in strainatate pentru propriile probleme si ar trebui sa munceasca mai mult pentru a iesi din actuala situatie economica dificila, a declarat comisarul european pentru Justitie, Viviane Reding.

„Sper ca grecii sa se concentreze asupra reconstructiei tarii in loc sa dea vina pentru problemele lor pe tapi ispasitori din afara”, a spus Reading, intr-un interviu pentru cotidianul austriac Kurier.

Aprobarea celui de-al doilea pachet de imprumuturi externe pentru Grecia, in valoare de 130 de miliarde de euro, a fost amânata de mai multe ori, oficialii europeni fiind nemultumiti ca statul elen nu a implementat masurile de austeritate convenite.

„Solidaritatea nu este gratuita. Grecia trebuie sa aiba propria contributie. Sper ca ministrii de Finante sa ajunga la o intelegere pentru pachetul de ajutor. Dar cu anumite conditii. Banii nu ar trebui aruncati intr-o prapastie fara fund”, a spus Reading.

author avatar
National
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger