AcasăOldLacatus mecanic

Lacatus mecanic

*FC Vaslui – Ceahlaul 1-0*

Gol: Costly ’57.
Vaslui: Kuciak – Milanov, Zubar, Papp, Hugo Luz – Burdujan (’81 Sinmartean), R.Costin (’83 Gladstone), Zmeu (’71 Ghencev), Milisavljevici – Wesley, Costly.
Ceahlaul: Villadsen – Barcauan, Forminte, Vitelaru, Dumitras – Stevici – Badescu, Balde (’77 Velkoski), Cebotaru, Vasilache (’45 Jeremici) – Ibrahim (’67 Mulisa).

5 goluri a marcat Costly pentru FC Vaslui, hondurianul fiind adus inainte de startul returului.

FC Vaslui a profitat de esecurile primelor doua clasate, CFR si Steaua, iar formatia antrenata de Marius Lacatus s-a apropiat la patru puncte de lider. Succesul „galben-verzilor” in fata Ceahlaului s-a nascut greu, si senzatia a fost aceea ca FC Vaslui s-a impus din inertie.

*Salvatorul Costly*

Gazdele n-au fost impresionate de prima faraonica anuntata de patronul Adrian Porumboiu – pentru cistigarea titlului – una care sare binisor de suta de mii de euro de caciula, dar nici de faptul ca Steaua si CFR au clacat. Vasluiul a facut un meci slab, fiind salvat de Costly, care a marcat simplu dupa o faza creata de Milisavljevici. Pina atunci, Ceahlaul, care si-a jucat ultima carte a salvarii de la retrogradare, a irosit citeva bune ocazii de gol.

*Contre Lacatus-Filipovici*

„Fiara” a luat foc dupa o faza petrecuta in minutul 33, cind Vasilache a avut o intrare urita asupra lui Milanov. Fotbalistii celor doua echipe s-au luat la harta, iar Lacatus a sarit de pe banca atunci cind a vazut ca omologul sau, Zoran Filipovici, s-a implicat in eveniment. „Pleaca la locul tau!”, i-a strigat Lacatus lui Filipovici, care a revenit pe banca tehnica. Singurul pedepsit de arbitrul Georgian Ionescu a fost antrenorul de portari al Vasluiului, Ioan Mangeac, care a fost trimis in tribuna.

Filipovici a declarat ca abia dupa partida de miercuri de la Piatra Neamt, cu Univ.Craiova, din etapa 31, va putea spune daca echipa sa mai are vreo sansa de a se salva de la retrogradare. „Avem un meci important si speram sa cistigam, iar abia apoi vom vedea daca mai avem sanse de a ramine in prima liga”, a spus antrenorul Ceahlaului.
Marius Gherghe

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
63 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger