AcasăNewsCrin Antonescu bate campii cu greva lui

Crin Antonescu bate campii cu greva lui

Dupa ce si-a rebotezat boicotul „greva”, Crin Antonescu conditioneaza revenirea USL in Parlament de schimbarea pedelistului Sever Voinescu dintr-o functie pe care acesta nu o mai are.

Nestiind cum sa mai justifice greva USL, Crin Antonesc a dat-o rau in bara

Intronarea lui Razvan Ungureanu la Palatul Victoria a anulat orice sansa de alegeri anticipate, decredibilizand astfel greva-boicot initiata de liberali.

Presat de timp sa gaseasca repede o alta motivatie, Crin Antonescu a inventat repede patru conditii: scoaterea Parlamentului din zona bataii de joc, eliminarea asumarilor de raspundere si a ordonantelor de urgenta, desfiintarea grupului parlamentar al UNPR pe motiv ca acest partid nu a fost votat ca atare si debarcarea pedelistilor Roberta Anastase si Sever Voinescu din functiile detinute in conducerea Camerei Deputatilor. Fara a mai comenta cum e cu scoaterea legislativului din zona bataii de joc (trebuie sa se jure Guvernul “sa moara tata ca nu mai fac”, sau cum?), trecem direct la problema cu Sever Voinescu, deputat PDL care NU face parte din conducerea Camerei. Amanunt care decredibilizeaza greva USL-ului, la pachet cu limpezimea gandirii politice de care da dovada Crin Antonescu.

author avatar
Simona Badulescu
517 afisari

4 COMENTARII

  1. ipo-crinu antenescu !!! dispari mai boule !!! numai prostii spui, dar nici nu ma mira te trezesti la ora 10 – 11 si nu mai ai timp sa te speli pe fata sa fii si tu mai spalat un pic RUSINE RUSINE RUSINE !!!! SECURISTULEEEEEE !!!!!!!

  2. Repetentul asta isteric,dezaxat si libidinos ,sluga ordinara a unui nemernic de turnator ,spurca tot in calea lui .Este inimaginabil ce a ajuns un partid istoric ,cu traditie alegand un asemenea specimen toxic in fruntea lui .Individ dublu repetent ,caracter de nesimtit ,incult ,superficial ,golansi paranoic .Internati-l rapid la un spital de specialitate pe sonat ,pana nu va fi prea tarziu .LIBERALI !TREZITI-VA!

  3. La un asemenea articol, nu e de mirare ca aveti un comentariu de tipul celui semnat de „ardeleanul”. Autorul articolului nu se semneaza, dar coeficientul sau de inteligenta este egal cu al „ardeleanului”, adica in zona de granita imbecilitate-cretinism ; asta este definitia de dictionar medical pt intelectul celor doi…

  4. sunteti neica nimeni de 2 ori. cintati osanale oamenilor de zapada, ingropati de vii lideri cu coloana, demnitate iponii.adio, ziarul lui virgil.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger