AcasăNewsElevii s-au intors la scoala in majoritatea zonelor tarii. VEZI in ce...

Elevii s-au intors la scoala in majoritatea zonelor tarii. VEZI in ce judete unitatile de invatamant sunt inchise joi si vineri!

Cursurile au fost reluate, joi, in majoritatea oraselor, exceptie facand unitatile de invatamant din judetele Iasi, Buzau si Vrancea. La acest moment sunt inchise 2.952 de scoli, a anuntat Ministerul Educatiei.

(foto: radiovocescampi.ro)

Dupa cateva zile de vacanta, elevii s-au intors joi la scoala in majoritatea zonelor. In timp ce in judetele Iasi, Buzau si Vrancea cursurile sunt suspendate integral pana la sfarsitul saptamanii, in Braila si Calarasi raman inchise joi doar scolile din mediul rural, au comunicat, in aceasta dimineata, reprezentantii Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS), potrivit Mediafax. Astfel, astazi nu se tin ore in 2.952 de scoli, fata de 6.667 in ziua precedenta.

Vremea continua sa fie deosebit de rece in toata tara. Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ger, valabila pana duminica dimineata. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au anuntat ca in aceasta perioada, in special in cursul noptilor si al diminetilor, va fi ger. Temperaturile minime vor fi in general intre -25 si -15 grade, iar cele maxime din timpul zilei vor fi negative.

111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger