AcasăHarry Potter a fost cerut de barbat: Daniel Radcliffe, surprins de o...

Harry Potter a fost cerut de barbat: Daniel Radcliffe, surprins de o fana pe covorul rosu – VIDEO

(foto: cinemagia.ro)

Interpretul personajului principal din celebra serie „Harry Potter” nu mai e un copil, asa ca poate fi luat de barbat! Cel putin la asta s-a gandit o fana a lui Daniel Radcliffe, care „i-a cerut mana”actorului chiar pe covorul rosu, la premiera din Statele Unite a peliculei „The Woman In Black”.

(foto: cinemagia.ro)

Daniel Radcliffe a declarat in cateva randuri ca e un tip rusinos, care nu se prea descurca daca se indragosteste si vrea sa cucereasca o femeie. Asa ca o fana curajoasa s-a decis sa il scuteasca de efort si… l-a cerut de barbat, in fata a zeci de persoane. Totul s-a intamplat la Los Angeles, la premiera celui mai recent film in care joaca Radcliffe, „The Woman In Black„, potrivit Daily Mail.

Tanara fana a cunoscutului actor nu a stat foarte mult pe ganduri si si-a indeplinit un vis: l-a intrebat pe starul din „Harry Potter” daca vrea sa ii fie sot, facandu-se ca uita de faptul ca Daniel are o iubita de care s-a declarat foarte atasat, Rosie Coker. Misiunea lui Raddcliffe nu a fost deloc usoara, insa starul in varsta de 22 de ani si-a folosit din plin zambetul si cuvintele frumoase pe care le-a folosit pentru a „vraji” si alte fane, reusind sa o refuze subtil pe admiratoarea care si l-ar fi dorit de sot!

 

(foto: captura Daily Mail)

[youtube]LzChDlUrNmU[/youtube]

320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger