AcasăSPORTDinamovistii, sechestrati in Antalya

Dinamovistii, sechestrati in Antalya

Dinamovisti la relaxare in padure

Lotul echipei Dinamo trebuia sa se intoarca ieri in tara, insa conditiile meteo nefavorabile ii tin captivi in Turcia pe fotbalistii antrenati de Liviu Ciobotariu.

Dinamovisti la relaxare in padure

Intoarcerea „cainilor” din primul cantonament era programata pentru ieri dupa amiaza, dar ninsorile din capitala Turciei – acolo unde avionul trebuia sa efectueze o escala – au facut imposibil acest lucru. De dimineata, delegatia dinamovista a anuntat ca amana plecarea cu o zi si va ajunge la Bucuresti in cursul zilei de astazi, impreuna cu lotul echipei nationale de fotbal a Romaniei, cu o cursa charter care va pleca direct din Antalya. Ulterior, ieri dupa-amiaza, staff-ul tehnic s-a razgandit, luandu-se decizia ca echipa sa ramana in continuare in Turcia, mai cu seama ca, de sambata, acolo este programat cel de-al doilea cantonament al iernii. Dinamo se afla in statiunea de la malul Marii Mediterane din data de 21 ianuarie, timp in care a sustinut trei meciuri de pregatire: 1-1 cu SV Ried, 0-1 cu FK Taraz si 0-2 cu Karpatii Lvov.

Se intaresc cu baiatul lui Feri Vastag

Noua tinta a dinamovistilor este mijlocasul central de la Sageata Navodari, Andrei Ionut Adrian Vastag (17 ani), fost component al selectionatei Under 17, care a jcuat la Campionatul European anul trecut. Fiul fostului triplu campion mondial la box, Francisc Vastag, este chemat la Dinamo de fostii sai colegi de la juniori, Darius Buia si Alin Dobrosavlevici, care au fost transferati de gruparea din Soseaua Stefan cel Mare in urma cu sase luni.

author avatar
Sebastian Stan
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger