AcasăSPORTRuxandra Dragomir trimite DNA-ul peste Ilie Nastase

Ruxandra Dragomir trimite DNA-ul peste Ilie Nastase

Conducerea FR Tenis a sesizat Directia Nationala Anticoruptie dupa ce a descoperit o serie de nereguli financiare in contabilitate.
„In urma verificarilor efectuate asupra actelor contabile din perioada 2001-2008, Federatia Romana de Tenis a identificat o serie de suspiciuni privind nereguli financiare. In acest sens, astazi, 01.02.2012, Federatia Romana de Tenis a sesizat Directia Nationala Anticoruptie”, se mentioneaza intr-un comunicat semnat de Ruxandra Dragomir, sefa FRT. In perioada 2001-2008 la conducerea Federatiei Romane de Tenis s-a aflat Ilie Nastase. Acesta a demisionat din functia de presedinte la 12 februarie 2008, dupa declansarea scandalului legat de organizarea la Sibiu a meciului de Cupa Davis Romania – Franta. Atunci, presa centrala a scris ca federatia ar fi „umflat” cheltuielile de organizare a intalnirii din cadrul Grupei Mondiale a Cupei Davis.
De la alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Tenis din 24 februarie 2009, Ilie Nastase s-a aflat intr-un conflict permanent cu actualul presedinte Ruxandra Dragomir.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger