AcasăOldCalin vrea sa faca din Crin un lider cu singe

Calin vrea sa faca din Crin un lider cu singe

Ramas fara o functie in partid, deci cu foarte mult timp la dispozitie, ex-liderul liberal, Calin Popescu Tariceanu, monitorizeaza activitatea succesorului sau in fruntea PNL. Concluzia: Crin Antonescu nu are… fermitatea necesara pentru gestionarea partidului.

*Sah la Antonescu*

Crin Antonescu ar trebui sa vina cu o oferta politica mai concreta, sustine Calin Popescu Tariceanu. In plus, fostul premier i-a reprosat sefului sau de partid lipsa de implicare in teme majore si i-a atras atentia ca accederea lui Victor Ponta in fruntea PSD constituie o sursa de amenintare pentru PNL.
“Eu, cit am fost presedinte, nu am avut conflicte cu Crin Antonescu, am fost nemultumit de un singur lucru: de slaba implicare la nivelul partidului. Trebuie sa se implice mai mult in ceea ce a insemnat definirea unor optiuni politice majore pentru PNL. Adica, vorbim despre reforma constitutionala, vorbim despre mesajele pe care le dam in plan politic, despre subiecte cum ar fi pensiile. Nu spun ca nu se implica, cred ca ar trebui sa iasa foarte mult cu un mesaj mai concret pe anumite teme, subiecte, adica sa treaca de la discutia dusa in termeni politici generali la anumite oferte, propuneri concrete pe anumite domenii, fie ca vorbim despre sistemul de salarizare, sistemul de pensii, fie despre reforma Constitutiei, fie ca vorbim despre domeniul economic”, a lovit Tariceanu in soclul lui Antonescu.

*Tot Razgindeanu a ramas*

Dupa ce l-a scuturat bine pe Crin, Tariceanu a simtit nevoia sa-si intelepteasca si colegii de partid, sfatuindu-i sa nu dea buzna la guvernare (asta dupa ce in 2009 sustinea taman contrariul).
“Situatia de astazi este total schimbata fata de anul trecut. Astazi cred ca ar fi o mare greseala ca sa se discute despre o intrare a PNL la guvernare. Eu as fi unul din cei care as sfatui pe toti cei care sint tentati, sa nu faca acest pas”, a sustinut Calin Popescu Tariceanu.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
40 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger