AcasăDavid Beckham: “N-am purtat niciodata chilotii nevestei!”

David Beckham: “N-am purtat niciodata chilotii nevestei!”

Fotbalistul David Beckham a iesit la atac. De data aceasta, sportivul nu a dorit sa dea replica vreunui jurnalist cu limba ascutita, ci propriei neveste.

In urma cu ceva vreme, Victoria, fosta cantareata devenita designer, a declarat intr-un interviu, ca fotbalistul i-a umblat prin dulapuri si ar fi imprumutat de la ea ceva articole de lenjerie intima. Lovit in orgoliul sau masculin, David Beckham, in varsta de 36 de ani, a sarit sa clarifice situatia.

Victoria a spus la TV ca i-am purtat chilotii. Nu e adevarat”, s-a dezvinovatit sportivul, care a precizat ca, oricum nu se simte bine in tanga si prefera boxerii.

De curand, fotbalistul David Beckham si-a lansat, in colaborare cu celebrul retailer H&M, propria colectie de lenjerie intima . Aceasta va fi disponibila in magazine incepand din 2 februarie, articolele avand preturi pentru toate buzunarele. Potrivit oficialilor H&M, o  pereche de chiloti David Beckham va costa putin peste 10 euro.

author avatar
Alina Creanga
780 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger