AcasăSPORTOtelul, chef cu toba, caltabosi, vin si lautari

Otelul, chef cu toba, caltabosi, vin si lautari

Otelul, chef cu toba, caltabosi, vin si lautari - Ziarul National

Campionii Romaniei au petrecut opt zile de calvar pe pantele din Poiana Brasov, iar la final, antrenorul Dorinel Munteanu a dat liber la petrecere, semn ca a fost multumit de efortul depus de jucatori.

Otelul, chef cu toba, caltabosi, vin si lautari - Ziarul National
Galatenii au chefuit sub privirile lui Dorinel Munteanu

La finalul sedintei de pregatire de duminica, Dorinel Munteanu si-a invitat elevii si staff-ul tehnic la o cina traditionala. Cheful a fost gazduit de un restaurant rustic din Poiana Brasov. Meniul a fost format din adevarate bombe calorice: caltabosi, toba, friptura, slanina cu ceapa, telemea de oaie, dar si un pahar cu vin. Patronii stabilimentului au facut si un foc de tabara pentru otelari, iar o formatie de lautari le-a cantat cateva melodii de suflet campionilor de la Dunare.

Otelul s-a intors, ieri, la Galati, iar maine va lua drumul celui de al doilea cantonament, in Cipru, la Larnaca, unde echipa moldoveana va sta pana pe 4 februarie. Ultimul stagiu de pregatire va avea loc in Spania, la Oliva, intre 7-16 februarie.

author avatar
Sebastian Stan
320 afisari

Ultimele știri

Vești proaste pentru bugetari! Premierul Bolojan refuză să facă punte între Anul Nou şi Bobotează

Premierul Ilie Bolojan, supranumit în online Grinch Bolojan, încearcă de luni bune să schimbe regulile jocului în administrație. Dacă până acum toți bugetarii se...

Noi negocieri la Miami între SUA și Rusia. Americanii vor prezenta un nou plan de pace, revizuit

SUA, Ucraina și aliații săi europeni au început vineri o nouă rundă de consultări asupra planului american de soluționare a războiului ruso-ucrainean, început în...
spot_img