Campionii Romaniei au petrecut opt zile de calvar pe pantele din Poiana Brasov, iar la final, antrenorul Dorinel Munteanu a dat liber la petrecere, semn ca a fost multumit de efortul depus de jucatori.

La finalul sedintei de pregatire de duminica, Dorinel Munteanu si-a invitat elevii si staff-ul tehnic la o cina traditionala. Cheful a fost gazduit de un restaurant rustic din Poiana Brasov. Meniul a fost format din adevarate bombe calorice: caltabosi, toba, friptura, slanina cu ceapa, telemea de oaie, dar si un pahar cu vin. Patronii stabilimentului au facut si un foc de tabara pentru otelari, iar o formatie de lautari le-a cantat cateva melodii de suflet campionilor de la Dunare.
Otelul s-a intors, ieri, la Galati, iar maine va lua drumul celui de al doilea cantonament, in Cipru, la Larnaca, unde echipa moldoveana va sta pana pe 4 februarie. Ultimul stagiu de pregatire va avea loc in Spania, la Oliva, intre 7-16 februarie.