AcasăSPORTMutu ataca Roma!

Mutu ataca Roma!

Mutu vrea sa treaca de 101 goluri in Serie A in meciul cu AS Roma

Inaintea partidei cu AS Roma, de sambata, Adrian Mutu a anuntat ca vine in capitala Italiei sa ia trei puncte „amicului” Francesco Totti.

Mutu vrea sa treaca de 101 goluri in Serie A in meciul cu AS Roma

Dupa ce a trecut de bariera celor 100 de goluri marcate in Serie A, Adrian Mutu spune ca a venit timpul ca echipa lui sa faca un meci mare si in deplasare. ”La Cesena este un grup unit si asta i se datoreaza antrenorului (n.r. Daniele Arrigoni). Simt responsabilitatea de a fi unul dintre jucatorii cu experienta si cred ca pot sa-i ajut pe cei tineri. Avem nevoie de o victorie in deplasare, iar sambata, pe terenul lui AS Roma, putem obtine un succes. Cesena merita sa ramana in Serie A. Aici ma simt foarte bine si vreau sa raman pana la finalul contractului“, a spus Mutu. Briliantul a rememorat pentru presa italiana momentul cand a fost foarte aproape sa semneze cu AS Roma.

“Eram fericit sa joc la Fiorentina. Si Roma este p echipa mare, iar Totti, care m-a chemat de mai multe ori acolo, ramane un fotbalist pe care il apreciez. Sambata vrem sa castigam cu orice pret. Roma este favorita pe hartie, dar pe teren plecam de pe pozitii egale”, a mai spus golgheterul roman. Partida AS Roma – AC Cesena, din etapa a XIX-a a campionatului Italiei, se va disputa sambata, de la ora 19.00.

author avatar
Sebastian Stan
78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger